8 könnyű vacsora 300 kalória alatt: gyors és finom salátaötleteket mutatunk

Vacsorára a saláta mindig jó választás, sokoldalúan lehet variálni az egészséges fogást.

Diétás saláta vacsorára
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Estére sokan teszik le a voksukat a könnyed saláták mellett, elvégre köztudottan rosszat tesz a gyomornak, ha valaki az elalvás előtti néhány órában olyan élelmiszereket fogyaszt el, amik megterhelik a gyomrot.

Szinte végeláthatatlan a hossza annak, milyen típusú salátákat lehet összeállítani, így mindenki kikísérletezheti azt a fajtát, ami a legjobban megfelel az ízlésvilágának.

Gyors saláták vacsorára

Ahhoz, hogy finom dresszingekkel ízesítsük a salátát, érdemes beszerezni joghurtot, balzsamecetet és olajokat, például olívaolajat vagy szőlőmagolajat, amiknek ízét különböző fűszerekkel lehet felturbózni, ilyen az oregánó, a bazsalikom. Olyan salátaötleteket mutatunk, amik nemcsak gyorsan elkészülnek, de egy adag belőlük még a 300 kalóriát sem éri el.

(Képek forrása: Getty Images Hungary.)

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük