10 filléres zöldség, ami gátolja a zsír raktározását: olcsóbb lesz tőlük a diéta

Az olcsó zöldségek között is akadnak igazi zsírégető fajták, amik anélkül támogatják a fogyást, hogy megterhelnék a pénztárcát.

Olcsó diétás zöldségek
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Az energiaárak emelkedésével párhuzamosan - aminek terhét jelenleg a cégek érzik meg elsősorban - a élelmiszerek ára is folyamatosan növekszik, legyen szó tejtermékekről, gabonákról, húsfélékről vagy zöldségekről. Egy-egy bevásárlás akár több ezer forinttal is többe kerülhet, mint pár hónapja.

Szerencsére némi tudatossággal az egyre dráguló kínálatban is meg lehet találni azokat a zöldségeket, amik nem csak nagyon egészségesek, hanem megfizethető áron kaphatók, mi több, a zsírraktározást is gátolják.

Filléres zöldségek

Nem minden, ami egészséges, drága is egyben. Még a leghétköznapibb, mumusként emlegetett krumpli is lehet a kiegyensúlyozott diéta része, ahogy a répáról és a karfiolról sem szabad megfeledkezni. Az elkészítésüknek, felhasználásuknak a módjától függ, mennyire lesz vitaminban, rostokban, rezisztens keményítőben gazdag a fogás, amik mind-mind elősegítik a zsírégetési folyamatokat.

(Képek forrása: Getty Images Hungary.)

Lehangoltság? Nyerd vissza az életkedved!

Ha tartósan lehangoltnak, fásultnak, kedvetlennek érezzük magunkat, és nem tudunk úrrá lenni rosszkedvünkön, segít az orbáncfű kivonatát tartalmazó Remotiv extra. Ez a patikában, vény nélkül kapható növényi gyógyszer javítja a hangulatot, fokozza a motivációt és csökkenti az enyhe depresszió további tüneteit.

A Remotiv extra vény nélkül kapható, orbáncfűkivonat-tartalmú gyógyszer.

A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT!

Promóció

Ezt is szeretjük