A rák 8 legkomolyabb rizikófaktora

Téged hány fenyeget?

A túlzott cukorfogyasztás, a dohányzás és a légszennyezés is komoly veszélyt jelentenek.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Összegyűjtöttük neked azokat a tényezőket, amelyek a te életedben is jelen lehetnek, és nagy valószínűséggel vezetnek daganatos megbetegedéshez. Lapozd át az alábbi galériát, és számold össze, téged mennyi érint ezek közül.

A mindennapi stressz - kötődjön az a munkahelyhez vagy a magánélethez - nagyban elősegíti a daganatos betegségek kialakulását.

A tartósítószerben gazdag félkész ételek, konzervek rendszeres fogyasztása komoly rizikófaktora lehet a ráknak.

A szenes húsok - különösen, ha amúgy is sok tartósítószer van bennük - rákkeltő hatásúak.

A Nemzetközi Rákkutató Intézet munkatársainak tájékoztatása szerint a mind nagyobb számú rákos megbetegedés oka a rossz minőségű levegő.

Kutatók szerint a finomított cukor táplálja a rákos sejteket, szöveteket, és elősegíti növekedésüket.

Személyiségeden is sok múlik. Ha problémáidat rendre elfojtod, kerülöd a konfliktusokat, és mindig mások érdekeit veszed figyelembe, az komoly rizikófaktor lehet.

Az UV-B sugárzás azzal árt, hogy megváltoztatja a bőr sejtjeinek genetikai állományát. A nyári hónapokban vigyázz a nappal!

A dohányzás talán az egyik legismertebb rizikófaktor. Teszteld magad, mennyire függsz a cigitől!

Ezeket edd mellrák és petefészekciszta ellen!

Az alábbi táplálékok nem csodaszerek, de segíthetnek megelőzni a mellrák és a petefészekciszta kialakulását.

Képek! Ezeket edd mellrák és petefészekciszta ellen

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ehhez a cikkhez ajánljuk

Ezt is szeretjük