A legmagasabb sótartalmú élelmiszerek, amikről nem is gondolnád
Eszedbe jutott már, hogy mennyi só van a péksüteményekben vagy a leveskockában?
A hazai lakosság sóbevitele jelentősen meghaladja az ajánlott értékeket. A nagymértékű sófogyasztás pedig hosszútávon magas vérnyomáshoz, illetve szív- és érrendszeri betegségek kialakulásához vezethet. Nyilván tisztában vagy vele, hogy a chipsek, sós ropogtatnivalók egészségtelenek, de mi a helyzet azokkal a táplálékokkal, melyekről elsőre talán eszedbe sem jut, hogy sok sót tartalmaznak. Lapozd végig galériánkat, és fogyassz kevesebbet az alábbi táplálékokból!
Candidát okozó táplálékok
A táplálkozásnak nemcsak a szív- és érrendszeri betegségekben, de a Candida-gomba elszaporodásában is komoly szerepe lehet. Nézd meg, melyek azok az élelmiszerek, melyek elősegítik a terjedését a szervezetben.
OLVASD EL EZT IS!
- joghurt
- táplálkozás
8 egészségesnek hitt étel, ami 5 évvel megrövidíti az életet
- cukor
- táplálkozás
Te mennyi cukrot fogyasztasz?
- táplálkozás
- megelőzés