A legmagasabb sótartalmú élelmiszerek, amikről nem is gondolnád

Eszedbe jutott már, hogy mennyi só van a péksüteményekben vagy a leveskockában?

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A hazai lakosság sóbevitele jelentősen meghaladja az ajánlott értékeket. A nagymértékű sófogyasztás pedig hosszútávon magas vérnyomáshoz, illetve szív- és érrendszeri betegségek kialakulásához vezethet. Nyilván tisztában vagy vele, hogy a chipsek, sós ropogtatnivalók egészségtelenek, de mi a helyzet azokkal a táplálékokkal, melyekről elsőre talán eszedbe sem jut, hogy sok sót tartalmaznak. Lapozd végig galériánkat, és fogyassz kevesebbet az alábbi táplálékokból!

Candidát okozó táplálékok

A táplálkozásnak nemcsak a szív- és érrendszeri betegségekben, de a Candida-gomba elszaporodásában is komoly szerepe lehet. Nézd meg, melyek azok az élelmiszerek, melyek elősegítik a terjedését a szervezetben.

10 hétköznapi élelmiszer, amitől Candidád lesz

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük