Mamaféle házi lekváros bukta foszlós kelt tésztából: vaníliasodóval a legfinomabb
Még finomabb a puha, foszlós lekváros bukta, ha házi készítésű vaníliasodóval tálalod.
Összesen 8 találat.
Még finomabb a puha, foszlós lekváros bukta, ha házi készítésű vaníliasodóval tálalod.
A kiadós és laktató gőzgombóc belsejébe lekvár kerül, kívülről pedig selymes vaníliasodó és mák fokozza az élvezetet.
A békebeli magyar édesség, az aranygaluska kelt tésztából készül. Dióval és vaníliasodóval ellenállhatatlan.
A házi vaníliasodó krémesebb, lágyabb, mint a bolti puding. Dobd fel vele kedvenc édességeidet!
A puha mákos gőzgombócot a tetejére öntött házi vaníliasodó teszi még élvezetesebbé.
A tökéletes, nagyiféle aranygaluska elkészítése az apró részletekben rejlik. Nem hiányozhat róla a sűrű, krémes vaníliasodó sem.
Az osztrák hütték kínálatából nem hiányozhat az egyik legkedveltebb édesség, a Germknödel, vagyis a gőzgombóc. Legtöbbször lekvárral töltve, mákkal és vaníliasodóval készül.
A selymes vaníliasodót a mákos gubától a kelt tésztán át a piskótáig sok mindenhez felhasználhatod.