Lassan sült sertésoldalas ragacsos mázzal: magától leválik a csontról, ha így készíted
A lassan sült sertésoldalassal valódi munka alig van, csak azt kell kivárni, amíg a sütőben omlósra puhul.
Összesen 7 találat.
A lassan sült sertésoldalassal valódi munka alig van, csak azt kell kivárni, amíg a sütőben omlósra puhul.
Készítsd el a sült oldalast minimális munkával, és vele sült hagymával!
Még finomabb lesz a mézes-mázas oldalas, ha karakteres ízű dijoni mustárt használsz a páchoz.
A fokhagymás sült oldalas titka a kevés fűszer és a viszonylag alacsony hőmérsékleten történő, jó hosszú sütési idő.
Ha így készíted a fokhagymás oldalast, a tiéd lesz a legfinomabb.
A mézes-gyömbéres ragacsos sertésoldalast még bepácolni sem kell, a máz pedig most serpenyőben olvad rá a húsra.
Levesben is megfőzheted a sertésoldalast, ami így fantasztikusan omlós és puha lesz.