A magyarok nagy része szereti ezt a rákkeltő ételt - Már az orvosok is veszélyesnek ítélik
A vörös húsok és a feldolgozott hústermékek veszélyesek lehetnek az egészségre.
Összesen 196 találat.
A vörös húsok és a feldolgozott hústermékek veszélyesek lehetnek az egészségre.
Magyarország több területén is kritikus arzénszintet mértek.
A reflux ellen természetes módszereket is be lehet vetni, az életmódváltással kapcsolatos tanácsokat gasztroenterológus mondta el.
Több ételben lehet nehézfém, mint azt az ember elsőre hinné.
A rák kialakulásában bizonyos élelmiszerek és az elkészítési módjuk is szerepet játszhat.
Veszélyes vegyületeket tartalmaz az eszköz!
Az Európai Bizottság végül meghosszabbítja ennek a rákkeltő növényvédő szernek az engedélyét.
A rákos megbetegedéseken belül a májrák kialakulásával hozták összefüggésbe ezt az édesítőszert, erről Varga Dóra dietetikus mondta el a véleményét.
Az aszpartám elképesztően káros hatással bírhat a szervezetre, amiről megannyi kutatás készült az elmúlt évtizedek során.
A WHO a közeljövőben frissíti a rákkeltő anyagok listáját, és nagyon meglepő, hogy mik fognak belekerülni.
Nagy változásokat hozhat a döntés.
Egy új kutatásban meglepő dolgot fedeztek fel a szakértők - bizonyos élelmiszerek már fiatalkorban is rákot okozhatnak.
Az egyik adalékanyagot nem biztonságosnak ítélték a szakértők, de még pár évig biztos, hogy akadnak olyan élelmiszerek, amik tartalmazzák.
A WHO álláspontja szerint jobb az óvatosság a feldolgozott húsokkal.
Az egészségre potenciálisan káros vegyületek jóformán kikerülhetetlenek.
Világszerte leállítja a Johnson & Johnson cég a zsírkőalapú hintőporuk gyártását 2023-tól.
Néhány tényező észrevétlenül növeli a rákbetegségek kockázatát.
Hiába természetes anyag a fa, a vele való tüzelés jelentős mértékben szennyezi a levegőt, és így a daganatos megbetegedések kockázatát is növeli.
Ezek a vegyületek adják az újautó-illatot.
Akár kis lépésekkel is sokat tehetünk azért, hogy alacsonyabb károsanyag-kibocsátással és fenntarthatóbban éljünk.
Több munkakörben nagy a kitettség a rákkeltő vagy potenciálisan rákkeltő anyagoknak.
Egyáltalán nem mindegy, mivel fűt az ember, mert veszélyes anyagok szabadulhatnak fel a levegőben.
A dízelmotorok kipufogógáza a rák kockázatát is bizonyítottan fokozza.
A kutatásból kiderült, hogy az alkohol milyen rossz hatással van a szervezetre, de a kávé pozitív tulajdonságait is megvizsgálták.
A veszélyes gyomirtószerek betiltása ellen sosem látott lobbi folyik.
Bizonyos fertőzések idővel rákos daganatokat okozhatnak, nem árt tudni, melyek ezek.
Az akrilamid a keményítőtartalmú élelmiszerekben természetes módon képződik magas hőmérsékleten, ami potenciálisan növelheti a daganat kockázatát.
Több rákkeltő is ott lehet a lakásban, a veszélyesebb anyagok mennyiségét minimalizálni kellene.
A szervezetben lévő gyulladások is okozhatnak rákos daganatokat.
A gyomorráknak is vannak kiváltó okai, nem csak a genetika áll a betegség kialakulásának hátterében.