4 népszerű élelmiszer, ami fokozhatja a rák kialakulását - Az elkészítésük módja is rengeteget számít
Néhány ételnek rákkeltő hatása lehet, és az sem mindegy, hogyan készíted el őket.
Összesen 197 találat.
Néhány ételnek rákkeltő hatása lehet, és az sem mindegy, hogyan készíted el őket.
A vörös húsok és a feldolgozott hústermékek veszélyesek lehetnek az egészségre.
Magyarország több területén is kritikus arzénszintet mértek.
A reflux ellen természetes módszereket is be lehet vetni, az életmódváltással kapcsolatos tanácsokat gasztroenterológus mondta el.
Több ételben lehet nehézfém, mint azt az ember elsőre hinné.
A rák kialakulásában bizonyos élelmiszerek és az elkészítési módjuk is szerepet játszhat.
Veszélyes vegyületeket tartalmaz az eszköz!
Az Európai Bizottság végül meghosszabbítja ennek a rákkeltő növényvédő szernek az engedélyét.
A rákos megbetegedéseken belül a májrák kialakulásával hozták összefüggésbe ezt az édesítőszert, erről Varga Dóra dietetikus mondta el a véleményét.
Az aszpartám elképesztően káros hatással bírhat a szervezetre, amiről megannyi kutatás készült az elmúlt évtizedek során.
A WHO a közeljövőben frissíti a rákkeltő anyagok listáját, és nagyon meglepő, hogy mik fognak belekerülni.
Nagy változásokat hozhat a döntés.
Egy új kutatásban meglepő dolgot fedeztek fel a szakértők - bizonyos élelmiszerek már fiatalkorban is rákot okozhatnak.
Az egyik adalékanyagot nem biztonságosnak ítélték a szakértők, de még pár évig biztos, hogy akadnak olyan élelmiszerek, amik tartalmazzák.
A WHO álláspontja szerint jobb az óvatosság a feldolgozott húsokkal.
Az egészségre potenciálisan káros vegyületek jóformán kikerülhetetlenek.
Világszerte leállítja a Johnson & Johnson cég a zsírkőalapú hintőporuk gyártását 2023-tól.
Néhány tényező észrevétlenül növeli a rákbetegségek kockázatát.
Hiába természetes anyag a fa, a vele való tüzelés jelentős mértékben szennyezi a levegőt, és így a daganatos megbetegedések kockázatát is növeli.
Ezek a vegyületek adják az újautó-illatot.
Akár kis lépésekkel is sokat tehetünk azért, hogy alacsonyabb károsanyag-kibocsátással és fenntarthatóbban éljünk.
Több munkakörben nagy a kitettség a rákkeltő vagy potenciálisan rákkeltő anyagoknak.
Egyáltalán nem mindegy, mivel fűt az ember, mert veszélyes anyagok szabadulhatnak fel a levegőben.
A dízelmotorok kipufogógáza a rák kockázatát is bizonyítottan fokozza.
A kutatásból kiderült, hogy az alkohol milyen rossz hatással van a szervezetre, de a kávé pozitív tulajdonságait is megvizsgálták.
A veszélyes gyomirtószerek betiltása ellen sosem látott lobbi folyik.
Bizonyos fertőzések idővel rákos daganatokat okozhatnak, nem árt tudni, melyek ezek.
Az akrilamid a keményítőtartalmú élelmiszerekben természetes módon képződik magas hőmérsékleten, ami potenciálisan növelheti a daganat kockázatát.
Több rákkeltő is ott lehet a lakásban, a veszélyesebb anyagok mennyiségét minimalizálni kellene.
A szervezetben lévő gyulladások is okozhatnak rákos daganatokat.