Rákkeltő hatásúak, mégis eszik a gyerekek: ezeket a húsokat jobb kerülni
A WHO álláspontja szerint jobb az óvatosság a feldolgozott húsokkal.
Összesen 183 találat.
A WHO álláspontja szerint jobb az óvatosság a feldolgozott húsokkal.
Az egészségre potenciálisan káros vegyületek jóformán kikerülhetetlenek.
Világszerte leállítja a Johnson & Johnson cég a zsírkőalapú hintőporuk gyártását 2023-tól.
Néhány tényező észrevétlenül növeli a rákbetegségek kockázatát.
Hiába természetes anyag a fa, a vele való tüzelés jelentős mértékben szennyezi a levegőt, és így a daganatos megbetegedések kockázatát is növeli.
Ezek a vegyületek adják az újautó-illatot.
Akár kis lépésekkel is sokat tehetünk azért, hogy alacsonyabb károsanyag-kibocsátással és fenntarthatóbban éljünk.
Több munkakörben nagy a kitettség a rákkeltő vagy potenciálisan rákkeltő anyagoknak.
Egyáltalán nem mindegy, mivel fűt az ember, mert veszélyes anyagok szabadulhatnak fel a levegőben.
A dízelmotorok kipufogógáza a rák kockázatát is bizonyítottan fokozza.
A kutatásból kiderült, hogy az alkohol milyen rossz hatással van a szervezetre, de a kávé pozitív tulajdonságait is megvizsgálták.
A veszélyes gyomirtószerek betiltása ellen sosem látott lobbi folyik.
Bizonyos fertőzések idővel rákos daganatokat okozhatnak, nem árt tudni, melyek ezek.
Az akrilamid a keményítőtartalmú élelmiszerekben természetes módon képződik magas hőmérsékleten, ami potenciálisan növelheti a daganat kockázatát.
Több rákkeltő is ott lehet a lakásban, a veszélyesebb anyagok mennyiségét minimalizálni kellene.
A szervezetben lévő gyulladások is okozhatnak rákos daganatokat.
A gyomorráknak is vannak kiváltó okai, nem csak a genetika áll a betegség kialakulásának hátterében.
A pálmazsír rákkeltőnek számít, és a környezetet is veszélyezteti.
Akár rákot is okozhat, ha így használják ezeket a konyhai eszközöket.
Rákkeltőnek számítanak azok az élelmiszerek, melyekre a legtöbbet költenek a magyarok.
Nagyon sok ráktípusért felelős lehet az elhízás, ezzel a második legnagyobb rákkeltő tényezőnek számít.
A feldolgozott húsféléket most a mellrák kialakulásával hozták kapcsolatba.
A legtöbb ember hordozója a rákot okozó HPV-vírusnak.
A dezodor rákkeltő hatásáról sokat hallani. A szakértő elmondta, mire megoldás a natúrkozmetikum.
Az illatgyertyákat mindenki imádja, de sajnos tele vannak méreggel: jobb, ha nem használod őket a lakásban.
A lakás rákkeltő anyagait jobb mielőbb lecserélni az egészséged érdekében.
A második legnagyobb rákkeltő tényezőre hívták fel a figyelmet, nem is gondolták, hogy ilyen lesz a fogadtatás.
Sok dolgozó napi kapcsolatban van a rákkeltőkkel, ilyenkor létfontosságú ismerni a törvényt.
Olyan ételek és italok is lehetnek a listán, amiket mindennap fogyasztasz.
A legkisebb bioritmuszavar is erősítheti a rákos megbetegedésekre való hajlamot.