A 8 kedvenc ételünk hagymából: olcsó fogásokat készíthetsz belőle nagyon változatosan
A hagyma nemcsak fűszer formájában, hanem főfogásként is megállja a helyét.
Összesen 6 találat.
A hagyma nemcsak fűszer formájában, hanem főfogásként is megállja a helyét.
A zalai dödölle pirított liszttel készül, és zsírban sült hagymát is kanalaznak rá.
A házi készítésű kiadós juhtúrós nokedli tökéletes vacsora. Még finomabb, ha a tetejét pirított hagymával koronázod meg.
A vasi dödölle sok-sok pirított hagymával készül. Ha még kiadósabban szeretnéd, szalonnát is süthetsz mellé.
A hagyományos rakott zöldbab ezúttal kicsit másképp készül, a sok pirított hagymától lesz még izgalmasabb.
A házi ropogós pirított hagyma szendvicsekbe, hot dogba, sült húsokhoz is tökéletes.