Pikáns mustáros karaj saját szaftjában sütve: tejben pácolva igazán omlós lesz
Tejben pácolva még finomabb a mustáros karaj. Serpenyőben sütve igazán omlós.
Összesen 7 találat.
Tejben pácolva még finomabb a mustáros karaj. Serpenyőben sütve igazán omlós.
Az egészben sült mustáros karajjal alig van munka, az íze pedig mindenkit elkápráztat.
A méz, a mustár és a sertésszelet találkozásából csak valami igazán finom fogás jöhet létre.
Ha szereted az omlós húsételeket, a fűszeres, mustáros karajnak nálad is ott a helye az asztalon.
Úgy az igazi a mézes-mustáros sertésszelet, ha az ízeket a hűtőben hagyod összeérni.
Készítsd kicsit másként a hétvégi rántott húst! Így nem szívja magát tele olajjal.
Készítsd elő a karajt este, másnap pedig csak süsd meg serpenyőben.