Szaftos hortobágyi palacsinta sok tejföllel: így lesz igazán sűrű a szaftja
A hortobágyi palacsintát hagyományosan maradék pörköltből szokták készíteni, de friss darált húsból talán még finomabb is.
Összesen 7 találat.
A hortobágyi palacsintát hagyományosan maradék pörköltből szokták készíteni, de friss darált húsból talán még finomabb is.
Ezekben az ízig-vérig magyaros, ízletes és laktató ételekben az a közös, hogy elképzelhetetlenek pirospaprika és hagyma nélkül.
Az édes helyett készíts ezúttal hortobágyi húsos palacsintát!
A hortobágyi húsos palacsinta az egyik legfinomabb hazai fogás.
A magyar konyha vitathatatlanul a szaftos, paprikás ételekről híres, ezek közül válogattuk össze a legjobbakat.
Az isteni finom pörköltből mennyei húsos palacsintát készíthetsz.