Fokhagymás, tepsiben sült tarja: így nem szárad ki a hús
Nem kell túlzásba vinni a fűszerezést, viszonylag gyorsan átsül, és nem kell mellette ácsorogni: a fokhagymás tarja kitűnő ebéd lehet.
Összesen 5 találat.
Nem kell túlzásba vinni a fűszerezést, viszonylag gyorsan átsül, és nem kell mellette ácsorogni: a fokhagymás tarja kitűnő ebéd lehet.
A tarja a legjobban grillezhető húsféle – próbáld ki fokhagymás pácban érlelve is!
A hagymás tarja a legegyszerűbb tepsis húsok egyike. Érdemes már a sütés előtti napon bepácolni.
A tarja talán grillezve a legfinomabb. A szaftos húst feltétlenül pihentesd sütés előtt fokhagymás pácban.
Ha grillpartit szervezel, a mustáros-fokhagymás tarját ne hagyd ki!