Így készül a mennyei sarkadi pecsenye: a karajszeletek mellett füstölt kolbász is sül
A kolbásszal, gombával és sajttal sütött sarkadi pecsenye másnap talán még finomabb is, mint frissen sütve.
Összesen 6 találat.
A kolbásszal, gombával és sajttal sütött sarkadi pecsenye másnap talán még finomabb is, mint frissen sütve.
Egyszerű módszerrel, alig tízperces munkával is egész télre elegendő roppanós csemegeuborkát készíthetsz.
Ha maradt még főtt sonkád az ünnepekről, varázsolj belőle hideg, joghurtos tésztasalátát!
A sarkadi pecsenye szaftja a füstölt kolbásznak köszönhetően annyira intenzív ízű.
Az uborkát többféle módon elteheted, ám talán ez a legegyszerűbb változat.
Most spájzolj be télire! Ha így teszed el a csemege uborkát, hónapok múlva is friss lesz.