A Wellington-bélszín receptje

Így lesz omlós és szaftos

A Wellington-bélszínt nem olyan nehéz elkészíteni, így karácsonykor érdemes vele megpróbálkozni.

Nyereményjáték

Nyerj párkapcsolati útikalauzt! A Szexbolondok illemtana című könyvet a szabad szerelem híveinek írták

Nyerj Hírhedt diktátorok asszonyai című történelmi könyvet!

összesen 2 db játék

Ez is érdekelhet

Ilyen most a jó öreg Csillebérci Szabadidő Központ – Elképesztő, hogy felújították! (x)

Így lásd el szakszerűen a sebet vagy horzsolást a gyereken - Hihetetlenül egyszerű (x)

Apró trükkök a tökéletes szelfiért - Híres női bloggereket kérdeztünk a legegyszerűbb praktikákról (x)

Az ország legjobb luxushotelje megfizethető áron a Mátrában - Nyáron kivételesen gyönyörű a táj (x)

Ilyenkor ingyenes nyáron az ország legjobb játszóparkja a kísérőknek! - Hőségben is tökéletes választás (x)

beauty and style

Unalmas pólóból divatos, gyöngyös felső - Így készítsd el »

3 cuki, dinnyés körömminta az egyszerűbb fajtából »

Ez a 3 szemüvegkeret most a legdivatosabb »

retikül.hu

Top lájkolt cikkek

bmi kalkulátor

nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A legegyszerűbb húsokat is feldobja, ha leveles tésztába tekercseled őket. Ezért annyira különleges a Wellington-bélszín. Bár elsőre biztosan az éttermi csoda ugrik be, te magad is könnyedén elkészítheted. Nem lesz másra szükséged, mint egy szép szelet húsra, némi gombára és sonkára, na meg persze a tésztára és a fűszerekre.

Próbáld ki mesés receptünket, mely akár a karácsonyi vacsorán is biztosan megállja a helyét!

Wellington-bélszín

Hozzávalók:

  • 50 dkg bélszín
  • 30 dkg gomba
  • 8 dkg vaj
  • 8 dkg szárított sonka
  • 1 csomag leveles tészta
  • 1 tojás
  • 1 evőkanál petrezselyem
  • rozmaring
  • bors

A vajat olvaszd fel, és a hús mindkét oldalát süsd meg rajta. Közben sózd, borsozd ízlésed szerint, és szórd meg rozmaringgal is. Ezután vedd ki a húst, és hagyd kihűlni. A vajra dobd rá a felszeletelt gombát, és szórd meg a felaprított petrezselyemmel. A kiengedett leveles tésztát nyújtsd ki, majd vágd akkorára, hogy a húst teljesen körbeérje. Fektess rá sonkaszeleteket a tésztára, oszlasd el rajta a hagymát, végül az alsó harmadára tedd a húst.

Tekerd fel, és a két szélét hajtsd be, hogy a töltelék benne maradjon. A batyu tetejét kend meg tojássárgájával, majd csúsztasd a tepsit előmelegített sütőbe. Attól függően, hogy mennyire átsülve szereted a húst, annyi ideig süsd.

Blog.hu ajánló