Vilmosról és Katalinról gyönyörű képek láttak napvilágot: csak ritkán láthatjuk így őket

Vilmos hercegről és Katalin hercegnéről különleges képek készültek.

GettyImages-1347144348
beauty and style
Top olvasott cikkek

A hétvégén rendezték meg első alkalommal az Earthshot Prize díjátadó gálát, amit Vilmos herceg álmodott meg. Természetesen Katalin hercegnével együtt jelentek meg az eseményen.

Az Earthshot Prize a történelem legrangosabb globális környezetvédelmi díja, amelynek fő célja a változások ösztönzése és a bolygónk helyreállítása a következő tíz évben. A hercegi pár nagyon büszke a projektjükre, ennek alkalmából tegnap több színfalak mögötti felvétel látott róluk napvilágot.

Vilmos herceget és Katalin hercegnét csak ritkán láthatjuk így

Több gyönyörű felvételt készítettek róluk, amelyekből sugárzik, hogy mennyire összetartó és szép páros. Az alábbi felvételen pont egymás kezét fogták. Ez azért számít kuriózumnak, ugyanis a protokollszabályok szerint a hercegi pár a nyilvános eseményeken nem érintheti meg egymást. Sőt, még a csók is tilos nyilvánosan, egyedül az esküvőjük napján volt ez megengedett.

Persze az elmúlt években született róluk néhány olyan felvétel, amelyeken megfogták egymás kezét, de azoknak a száma elég elenyésző ahhoz képest, hogy ők a világon az egyik legtöbb alkalommal fotózott házaspár.

A rajongók imádták a képeket: "Istenem, ők a legédesebb páros ezen a világon!", "Hihetetlen, mennyire lenyűgözőek és elegánsak együtt!", "Olyan jó érzés látni, hogy így szeretik és tisztelik egymást" - fogalmazták Instagramon a követők.

A fekete-fehér felvételeket a királyi család egyik fotósa, Chris Jackson készítette, a férfi a People magazinnak elmondta, hogy Katalinék egy nagyon erős párost alkotnak. A hercegné nagyon büszke volt a férjére. A fotós szerint Vilmos rengeteg munkát és energiát fektetett bele az Earthshot Prize-projektbe. A trónörökös az elmúlt időszakban egyre többször hívta fel a figyelmet a klímaváltozásra. 

- A helyzet sürgősségét nem lehet alábecsülni, az Earthshot-díj révén szeretném megmutatni az embereknek szerte a világon, miért van okuk reménykedni. Látva azokat a hihetetlen megoldásokat, amelyeket a díj első nyertesei - és valamennyi döntősünk - dolgoztak ki, megmutatta nekünk, hogy a válaszok igenis megtalálhatóak - ezt már Vilmos magyarázta a lapnak adott exkluzív interjújában.

Ő a legstílusosabb előkelőség

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű ruhákban kapták lencsevégre Beatrice Borromeót az elmúlt években.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük