Katalin hercegnét ez a kékvérű nő taszította le a trónról: Beatrice Borromeo stílusát imádják a szakértők

Beatrice Borromeo nemcsak a divathoz, hanem az újságíráshoz is ért.

cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sokan Katalin hercegnét tartják a legstílusosabb előkelőségnek, aki sosem nyúl mellé, ha ruhaválasztásról van szó. Ám a Tatler magazin szakértői szerint Beatrice Borromeo a legstílusosabb európai előkelőség.

Beatrice Borromeo stílusa

Beatrice Borromeo egy olasz arisztokrata családba született 1985. augusztus 18-án. Szülei Don Carlo Ferdinando Borromeo, Arona grófja és Donna Paola Marzotto grófnő. 2004-ben érettségizett milánói Liceo Classico Giovanni Berchet-ben. Ezután ugyanebben a városban járt egyetemre, jogi diplomáját 2010-ben szerezte meg.

Nagyon érdekelte az újságírás is, 2009-ben az olasz Il Fatto Quotidiano riportereként kezdett dolgozni, 2011-ben a Columbia Egyetemre nyert felvételt újságírói mesterképzésre, majd 2012-ben el is végezte az iskolát. 2013-tól a Newsweek és a Daily Beast újságírója lett. Emellett az olasz lapnál is ugyanúgy tevékenykedett, ott 2016-ig dolgozott. Nagyon tevékeny volt a szakmájában, még maffiózó asszonyokról is készített dokumentumfilmet, amit 2013-ban mutattak be, de könyvekhez is adta a nevét. A 2009-ben megjelent Italia Annozerot két olasz oknyomozó újságíróval készítette el.

2008-ban beleszeretett Caroline hannoveri hercegnő fiába, Pierre Casiraghiba, akivel 2015-ben összeházasodtak, két gyermekük született, Stefano 2017-ben, Francesco 2018-ban látta meg a napvilágot.

Mint sok olasz nőt, őt is érdekelte a divat, 2000-ben, 15 évesen még modellnek is állt. Olyan márkákkal működött közre karrierje során, mint a Chanel, a Valentino vagy a Trussardi. 2021-ben a Dior nagykövetének választották, ami nem véletlen, ugyanis Katalinhoz hasonlóan ő is kifinomult stílusérzékkel rendelkezik.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű ruhákban kapták lencsevégre Beatrice Borromeót az elmúlt években.

Ezt is szeretjük