Vilmos herceg már nem bízik Harryben: ezért fél bármit is mondani neki
Vilmos és Harry között megingott a bizalom.

vilmos-és-harry
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Számtalan alkalommal megírtuk, hogy Vilmos és Harry kapcsolata az utóbbi években igencsak megromlott. Bár Diana és Károly gyermekei hosszú ideig igazi mintafivérek voltak, Meghan képbe kerülése után megváltozott a viszonyuk. Noha januárban még úgy tűnt, kezdenek ismét közel kerülni egymáshoz, a CBS március 7-én műsorra tűzött botrányos interjúja után újra fagyos köztük a hangulat.

Az Oprah Winfrey-vel folytatott beszélgetés majdnem két hete tartja lázban a világot. Harry és Meghan több olyan esetről rántotta le a leplet, amelyek kínosak a királyi családra nézve. Például az egyik családtagot rasszistaként állították be, miután kifejezte aggodalmát, mennyire lesz sötét Archie bőrszíne. Szó esett arról is, Harry szerint apja és bátyja is csapdában él, mivel nem tudnak menekülni abból a rendszerből, amiben élnek, valamint azt is elárulta, jelenleg egyikükkel sincsen túl jóban.

Vilmos ezért nem bízik Harryben

A szóban forgó interjú után az emberek nagy többsége arra volt kíváncsi, az elhangzottakra hogyan fog reagálni a palota: míg Erzsébet királynő hivatalos közleményében fejezte ki, szomorúan értesült Harry és Meghan kihívásairól, és biztosította őket afelől, hogy szeretett családtagként tekint rájuk, addig Vilmos egy riporternek árulta el, mindenképpen fel fogja keresni öccsét, hogy rendezzék soraikat.

harry meghan katalin vilmos
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

A beszélgetésre édesapjukkal kiegészülve kisvártatva sort is kerítettek, ám Cambridge hercege azt nem gondolta volna, hogy ennek kimenetelét majd a televízióban kell visszahallania.

A cikk az ajánló után folytatódik

Azt, hogy mi történt köztük, testvére telefonon keresztül adta tovább felesége egyik riporter barátnőjének, Gayle Kingnek, aki a CBS This Morning című műsorban fel is fedte, mit hallott.

Elárulta, hogy Vilmos, Károly és Harry nem jutottak dűlőre, valamint arról is beszámolt, hogy Sussex hercege és hercegnéje szeretné, ha a palota jobban fellépne a Meghant szapuló cikkek ellen.

harry és vilmso
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

A tévés beszámolója a legkevésbé sem tetszett Vilmosnak, aki ezek után nem szívesen beszél testvérével, hiszen attól tart, szavait ezentúl mindig vissza fogja hallani a tévében.

- Mindkét oldalon megingott a bizalom, ami a kapcsolatuk rendezését csak még nehezebbé teszi. Vilmos aggódik, hogy mostantól minden, amit testvérének mond, valamelyik amerikai tévéműsor adásába fog kerülni – árulta el egy közeli forrás a Vanity Fairnek.

A brit sajtó sosem bánt kesztyűs kézzel Meghan hercegnével

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen címekkel hozták le a Katalinról és Meghanról szóló, szinte hasonló híreket. Komoly kettős mérce alakult ki a két hercegné megítélése terén.

Ezt is szeretjük