Harry és Meghan kislányt várnak: azt is elárulták, szeretnének-e még gyereket
Harry herceg és Meghan hercegné az Oprah Winfrey-interjújukban árulták el a nagy hírt.

harry meghan cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Meghan hercegné Valentin-napon tudatták a nagyvilággal, hogy újra szülői örömök elé néznek. A gyönyörű fekete-fehér fotójukon az látszott, ahogy a házaspár montecitói otthonuk kertjében pihent, Meghan Harry ölében feküdt, miközben kerekedő babapocakját simogatta.

Amikor bejelentették az örömhírt, azonnal megkezdték a fogadásokat, hogy vajon a második kisfiú vagy kislány lesz-e, de már a picur nevére is sokan fogadtak. Nos, aki úgy érezte, hogy a kisebbik gyerkőc lány lesz, neki voltak jók a megérzései.

Harry herceg és Meghan hercegné kislányt várnak

A hercegi pár Oprah Winfrey-nek adott exkluzív interjút még februárban, a visszavonulásuk óta ez volt az első ilyen alkalom, így nem csoda, hogy hatalmas érdeklődés övezte a beszélgetést. A CBS amerikai csatorna március 7-én, az esti órákban vetítette le a 90 perces anyagot, amelyben a családbővítésükről is szó esett.

GettyImages-1176986292
Fotó: Pool / Getty Images Hungary

Oprah sejtelmesen feltette a nagy kérdést, hogy a következő bébi fiú vagy lány lesz, végül Harry vágta rá a választ:

Kislányunk lesz!

- Hálás vagyok ezért az életnek. Ha az embernek gyermeke van, legyen egy vagy akár több, az mindig egy csodálatos dolog - magyarázta Harry, aki nagyon boldog volt, amikor megtudta a pici nemét.

- Amikor az embernek születik egy fia, majd egy lánya, nos, mi mást kérhetne még az élettől? Mostanra lett teljes a családunk, négyen vagyunk, és van két kutyusunk - tette hozzá a herceg.

A cikk az ajánló után folytatódik

A műsorvezető arra is kíváncsi volt, hogy szeretnének a jövőben még gyerekeket, de a hercegi pár egyértelműen kijelentette, hogy nem, kettő gyerkőc bőven elég. Meghan hozzátette, hogy a nyáron születik meg a kislányuk, pontos hónapot nem mondott.

Első gyermekük, Archie Harrison Mountbatten-Windsor 2019. május 6-án született meg, így két hónapon belül már a második szülinapját ünnepelheti a kisfiú. A házaspár az interjúban felfedte, hogy amikor Meghan Archie-val volt állapotos, az egyik családtag aggódott a gyermekük bőrszíne miatt, hiszen az egykori színésznő ereiben afroamerikai vér is csörgedezik. Harryvel nem árulták el, melyik családtagot aggasztotta a baba bőrszíne.

GettyImages-1231537336
Fotó: Handout / Getty Images Hungary

- Ez azon beszélgetések közé tartozik, amit sosem fogok megosztani - zárta rövidre a herceg, aki hozzátette, sokkolta, és kínosnak érezte a pillanatot, amikor az említett családtag megosztotta vele a félelmeit.

Bár szerették volna, ha Archie is megkapja a hercegi címet, erre nem került sor végül. A palota hivatalnokai hozták meg ennek döntését, a hercegi párnak ehhez semmi köze nem volt. 

Szerettek volna gyermeküknek egy kis testvért mindenképp, 2020 nyarán meg is fogant a pici, de sajnos Meghan elvetélt, a New York Timesnak írt cikkében vallotta be a tragédiáját tavaly novemberben.

 Miután bepelenkáztam a kisfiam, éles görcsöt éreztem. A földre zuhantam, Archie a karjaimban volt, erre egy altatódalt dúdoltam, hogy mindketten megnyugodjunk, a vidám dallamok ellenére mégis úgy éreztem, valami nincs rendben. Tudtam, ahogy ott az elsőszülött gyermeket szorongattam, elveszítettem a másodikat - fogalmazta.

A házaspár nem adta fel a reményt, hogy újból megtörténik a gyermekáldás csodája, ami végül meg is történt velük. A rajongóik már tűkön ülve várják, hogy meglássák majd az első fotókat a kislányról. Nos, mivel Harryék már nem szolgálják a koronát, így nem biztos, hogy olyan hamar megmutatják a lányukat, mint Archie-t, ráadásul, amióta visszavonultak, kisfiukat is csak nagyon ritkán láthattuk. Azonban mivel közszereplők, így benne van a pakliban, hogy néha valamilyen platformon megmutatják szép családjukat a nagyvilágnak.

Katalin hercegné édesanyja fantasztikusan fest legújabb címlapján

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő Katalin hercegné édesanyja, Carole.

Ezt is szeretjük