Shakira és Piqué 10 éve elválaszthatatlanok: ma már két kisfiút nevelnek
Shakira és Piqué egy videóklip-forgatáson ismerkedtek meg.

shakira-pique-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Shakira talán nem is gondolta volna, hogy amikor 2010 tavaszán leforgatták a futball-világbajnokság hivatalos dalához, a Waka Wakához a videóklipet, ott ismeri meg élete szerelmét és gyermekei édesapját, pedig így történt. Igaz, a klip 2010. júniusi megjelenése után közel egy év után vállalták csak fel a kapcsolatukat.

Shakira és Piqué így szerettek egymásba

A sztárpár, miután megismerkedett a forgatáson, pár hónappal később SMS-ben vették fel egymással újra a kapcsolatot.

- Amikor Dél-Afrikába indultunk, írtam neki, Shakira már ott volt, mert ő énekelt a nyitóceremónián, és megkérdeztem tőle, milyen az időjárás ott. Ez egy tipikus, buta kérdés volt, és erre a normális válasz az lett volna, hogy hozz magaddal egy kabátot. Azonban ő percről percre tudósított az időjárásról, aztán eljutottunk oda, hogy azt mondtam neki, ha Spanyolország bejut a döntőbe, remélem, látjuk majd egymást, végül az utolsó meccs előtt is ő énekelt - emlékezett vissza Piqué a TV3-nak adott interjújában.

2010 júliusában Spanyolország meg is nyerte a vb-t, egy hónappal később Shakira és akkori kedvese, Antonio de la Rúa szakítottak, bár hivatalosan ezt csak 2011 januárjában jelentették be. Miután kiadták a közös közleményüket, a spanyol sajtó rászállt a sportolóra és az énekesnőre, ugyanis pletykálni kezdték, hogy egymásba szerettek. Eleinte tagadták mindezt, de később, 2011 májusában hivatalosan is felvállalták szerelmüket.

- Azt hiszem, ha az ember be akarja bizonyítani Isten létezését, akkor csak a szeretettel tudja ezt megtenni. Bevallom, egy időre elveszítettem a hitem. Olyan agnosztikus lettem. Ez nagyon nehéz volt, mert mindig nagyon vallásosan éltem, és néhány évig, talán azért, mert olyan magányos voltam, nem éreztem azt a szeretetet, aminek állítólag ott kellett volna lennie az életemben. Kezdtem azt gondolni, hogy nincs Isten. Majd hirtelen találkozom Gerarddal, és újra kisütött a nap - fogalmazta az énekesnő 2013-ban az Elle-nek.

A sztárpár a mai napig nagy boldogságban él, két fiuk született, Milan 2013. január 22-én, öccse, Sasha 2015. január 29-én jött a világra.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű pár Shakira és Piqué.

Ezt is szeretjük