Lionel Messi gyerekeivel és feleségével pózolt: gyönyörű családja van a focistának
Lionel Messi családjával együtt pózolt.

lionel-messi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lionel Messi tegnap este az Instagram-oldalán köszönte meg, hogy beválogatták a Ballon d'Or Dream Team, azaz az Aranylabda-álomcsapat 11 legjobbja közé.

Számos legendás futballista közül válogathattak a szavazók, ugyanis összesen 110 név szerepelt a jelöltek listáján. Messi több Aranylabda-díjával készült felvételt is kitett a közösségi oldalára, köztük volt egy tündéri családi fotó is.

Lionel Messi családja

Az alábbi tündéri felvételen gyönyörű feleségével, Antonellával, és három fiukkal, a nyolcéves Thiagóval, az ötéves Mateóval és a kétéves Ciróval pózolt a legendás futballista. A legkisebbet édesanyja fogta, míg a két nagyobbik apja ölében ült az egyik Aranylabdával. Karrierje során hat alkalommal ítélték oda neki ezt az elismerést.

messi-családja
Fotó: Instagram/Lionel Messi

Antonella Messi gyerekkori barátja volt, ám 2000-ben elválasztotta őket az élet, az akkor még csak 13 éves Messi és családja Argentínából Európába költöztek. Évekkel később, mikor már felnőttek voltak, a lány barátja elhunyt autóbalesetben, ekkor a sportoló felvette vele a kapcsolatot, majd 2008-ban egymásba szerettek, 2017-ben hivatalosan is összekötötték az életüket.

Fiaikat szépen nevelik együtt, a családjáról így nyilatkozott a focista 2019 őszén az Fcbarcelona.com oldalnak:

- Növekedsz és tanulsz. Tapasztalatokat gyűjtesz az élet minden területén, a pályán és a pályán kívül is. Magánemberként a három gyerekem megváltoztatta az életszemléletemet, a gondolkodásmódomat, és ez is segített a növekedésben. Annak ellenére, hogy kevés időm van otthon a három gyerekkel, megpróbálunk minden másodpercet kiélvezni együtt, legyen szó tévézésről, játékról vagy bármi másról. Szeretünk otthon maradni és élvezni ezeket a pillanatokat - magyarázta, majd így folytatta:

- A feleségem rengeteg nagyszerű tulajdonsággal rendelkezik. Nagyon csodálom azért, hogyan küzd meg napról napra a hétköznapi teendőkkel, mindig jó hangulatban van, és csodálatosan oldja meg a problémákat. Rendkívül intelligens és tapasztalt az élet minden területén.

Cristiano Ronaldo kislánya

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen aranyos Cristiano Ronaldo legkisebb lánya, Alana.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük