Enrique Iglesias és Anna Kournikova kislánya 1 éves lett: Masha szőke, kék szemű angyalka
Friss fotót posztoltak Enrique Iglesias legkisebb gyermekéről, Masháról.

enrique-iglesias-anna-kournikova-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Enrique Iglesias és Anna Kournikova 2001 óta elválaszthatatlanok egymástól, még az énekes Escape című dalának klipforgatásán szerettek egymásba. Bár a húsz éve tartó szerelmük alatt néha szárnyra kaptak olyan pletykák, amik a szakításukról szóltak, ám ezek nem voltak igazak. Napjainkban a sztárpár három gyönyörű gyermeket nevel. A családjuk legkisebb tagja január 30-án lett egyéves.

Enrique Iglesias és Anna Kournikova kislánya egyéves lett

Kétpetéjű ikreik, Nicholas és Lucy 2020 decemberében lettek háromévesek. Akkor a sztárpár friss fotókat is megosztott róluk, amelyeken látszott, hogy milyen sokat nőttek az utóbbi hónapokban. Természetesen a család legkisebb tagjánál is ugyanígy jártak el, Masha édesanyja szőke tincseit és kék szemeit örökölte, számos rajongó kívánt neki boldog születésnapot, illetve azt is kifejtették, mennyire bájos teremtés: "Nézzétek ezt az imádni való kis angyalt! Annyira tökéletes.", "Olyan szép, akár az anyukája!", "Istenem, de aranyos" - fogalmazták a dicsérő szavakat.

A sztárpár nagyon óvja a gyerekek privát szféráját, így bármennyire is büszkék a kicsikre, csak ritkán posztolnak róluk. Nem azon szülők közé tartoznak, akik egy év alatt több száz tartalmat megosztanak gyermekeikről, Masha mióta a világra jött, csak pár képet töltöttek fel róla. Képes összeállításunkban ezeket mind összegyűjtöttük.

Ezt is szeretjük