Ricky Martin 1 éves fiát meg kell zabálni: ritka fotót posztolt legkisebb gyermekéről
Ricky Martinnak szép családja van.

ricky-martin-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ricky Martin az egyik legnépszerűbb Puerto Rico-i énekes a világon, vidám, latinos slágerei sokaknak nagy kedvencei, a Grammy-díjas sztár olyan slágereket gyártott több évtizedes karrierje során, mint a Livin' La Vida Loca, a She Bangs vagy a Vente' Paca.

A karácsonykor 49. születésnapját ünneplő Martin nemcsak a karrierjében teljesedett ki, hanem a magánéletében is. Férjével, Jwan Joseffel négy szép gyermeket nevelnek együtt.

Ricky Martin szép családja

Ricky Martin nem túl sűrűn mutatja meg gyerkőceit közösségi oldalán, ám néha kivételt tesz, tegnap egy tündéri, fekete-fehér felvételt töltött fel a családja legkisebb tagjáról, Renn hatalmas, barna szemeivel biztosan mindenkit elbűvöl.

Ugyanezt a felvételt a kisfiúról feltöltötte férje, Ywan is, csak színesben, ezen a képen látszik a fiúcska eredeti hajszíne is, frizurája szőkés-vöröses árnyalatú. Renn 2019 októberében született, így nemrég ünnepelte első születésnapját, a kicsit egy béranya hozta a világra.

2018. december 31-én jelentették be, hogy megszületett a lányuk, Lucia, róla édesapja szeptemberben töltött fel egy irtó aranyos képet. Olyan, akár egy angyalka, nagyon szép kislány.

A kicsiken kívül nevelnek egy ikerpárt is, Valentinót és Matteót kis testvéreikhez hasonlóan szintén egy béranya szülte meg 2008-ban. Ekkor Ricky Martin még nem ismerte a férjét, a férfival 2016-ban szerettek egymásba. Mind a négy gyermeket nagy szeretetben nevelik, az énekes imádja, hogy ennyire hatalmas a családja, erről az Entertainment Tonightnak mesélt.

- Néhányan őrültnek tartanak, de imádom, hogy nagy a családom, és bizony van még pár embrió, akik rám várnak - magyarázta, utalva rá, hogy lehet, hamarosan bővül a famíliájuk.

Az ikrek nagyon jól bánnak kis testvéreikkel, mindenben megvédik őket. Bár már kamaszodnak, és ezt férjével egyre jobban érzékelik is, ettől függetlenül nagyon jól teljesítenek az iskolában is.

Diana ilyen jó édesanyja volt Vilmosnak és Harrynek

Képes összeállításunkban megnézheted Diana, Vilmos és Harry legcukibb közös pillanatait.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük