Bradley Cooper kislánya gyönyörű: a 3 éves Lea apja kék szemeit örökölte
Bradley Cooper és Irina Shayk kislánya imádni való.

bradley-cooper-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bradley Cooper és Irina Shayk 2015-től 2019-ig alkottak egy párt, bár 2020 őszén olyan pletykák keltek szárnyra, hogy a karanténidőszak összekovácsolta őket, és újra egymásba szerettek, ám ezt nem erősítették meg. Azonban van egy kapocs köztük, aki egy életre összeköti őket, kislányuk, Lea 2017. március 21-én látta meg a napvilágot.

Fotókon Bradley Cooper és Irina Shayk kislánya, Lea

A kis Leát az elmúlt években több alkalommal megmutattuk olvasóinknak, hogy mennyire cuki és szép gyermek. Nos, az biztos, hogy a kislány nyert a genetikai lottón, orosz származású édesanyja a világ egyik legdögösebb modellje, míg az ír és olasz gyökerekkel rendelkező amerikai apja az egyik legjóképűbb színész. A kislány, ahogy cseperedik, egyre szebb, ráadásul a szülei imádni való szettekbe öltöztetik, egyik kedvenc színe a rózsaszín, így gyakran kapják le pink árnyalatú ruhákban a lesifotósok New York utcáin. Valamikor édesapjával, máskor édesanyjával fotózzák, ugyanis a kis Leát a szakítás ellenére is együtt nevelik, mind a két szülőjénél megvan a maga gyerekszobája.

2020 januárjában Irina Shayk mesélte el a Vogue-nak, milyen kihívásokkal jár, ha az ember egyedülálló édesanya.

- Nehéz megtalálni a balanszt aközött, hogy szingli anyuka vagy, de mellette dolgozol is. Higgye el, vannak napok, amikor úgy kelek fel, hogy azt gondolom, minden szétesik körülöttem, és nem tudom, mitévő legyek - magyarázta a modell akkor.

Cooper 2019-ben Ellen DeGeneres műsorában mesélte el, hogy imádja a kislányában, mennyire ártatlan még. Sokat játszik vele, és rengeteg rajzfilmet néznek együtt. 

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép Bradley Cooper és Irina Shayk kislánya, Lea.

Ezt is szeretjük