Nicole Kidman ritkán látott lányai ilyen szépek: friss fotókon Sunday és Faith
Nicole Kidmant lányai és férje társaságában fotózták le.

nicole-kidman-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor Nicole Kidman Tom Cruise felesége volt, két gyermeket fogadtak örökbe, Isabella 1992-ben, Connor 1995-ben született meg. A színészpár házassága végül tönkrement, 2001-ben mondták ki a válásukat hivatalosan. 2005-ben megismerte Keith Urbant, akivel egymásba szerettek, majd egy évvel később összekötötték az életüket. A zenésszel később családot alapítottak, két lányt nevelnek, a 12 éves Sundayt és a tízéves Faithet.

Nicole Kidman és Keith Urban lányai friss fotókon

A színésznő első közös gyermeküket ő maga hozta a világra, a második kislányuk béranya segítségével jött a világra. Kidman odáig van gyerkőceiért, számos interjújában hangoztatta, hogy egy szülőnek kutya kötelessége feltétel nélkül szeretnie utódját, mindenben támogatja a lányokat, és a jövőben is erre törekszik, a tűzbe tenné értük a kezeit.

A gyerekeket csak ritkán lehet látni, a sztárpárra sem jellemző, hogy gyakran megmutatnák őket közösségi oldalaikon. A családot legutóbb a hétvégén fotózták le Sydney-ben, egy kisebb, zenés rendezvényen vettek részt, Sunday és Faith nagyon bájos kiskamaszokká értek. 

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festenek a sztárpár lányai.

Ezt is szeretjük