Sandra Bullock ritkán látott gyerekei jól megnőttek: friss fotókon Laila és Louis
Sandra Bullock és Bryan Randall két gyereket nevelnek együtt.

sandra-bullock-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sandra Bullock 2010 januárjában adoptált egy újszülött kisfiút, akit Louisnak nevezett el. Amikor elindította az örökbefogadás folyamatát, akkor még együtt volt Jesse Jamesszel, közben a férfival megromlott a házassága, és beadták a válókeresetet. A színésznő egyedülálló édesanyává vált, ez a szerep annyira megtetszett neki, hogy öt évvel később egy akkor hároméves kislányt fogadott örökbe, Lailát.

Sandra Bullock gyerekei már ilyen nagyok

A gyerekeket immár öt éve párjával, Bryan Randall-lal együtt neveli. Bullock édesanyaként teljesedett ki igazán, a Huffington Post összegyűjtötte, hogy az elmúlt években miket nyilatkozott az anyaságról. Mint kiderült, ők tanították meg, milyen igazán szeretni. A személyiségeiket így ábrázolta:

- Louis nagyon érzékeny, ennek ellenére igazi kis pasi. De nagyon mélyen érző, ha valaki például szomorú, egyből odamegy hozzá, és megvigasztalja. Laila nem ismer félelmet, nagyon bátor lány.

A színésznő csak ritkán mutatja meg lurkóit, ám legújabb projektje forgatási helyszínére Louis és Laila is csatlakozott, erről pedig lesifotók is készültek. A gyerekek nőnek, mint a gomba, ezt pedig a róluk készült friss felvételek is bizonyítják.

Ezt is szeretjük