Végre láthatjuk Enrique Iglesias és Anna Kournikova 8 hónapos kislányát: Masha kék szemei igézőek
Anna Kournikova friss fotót posztolt a családjuk legkisebb tagjáról.

enrique-iglesias-és-anna-kournikova-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Enrique Iglesias és Anna Kournikova az egyik legkitartóbb páros a sztárok világában, a gyönyörű teniszezőnő az Escape című Iglesias-sláger klipforgatásán csavarta el az énekes fejét még 2001-ben, azóta is töretlen a szerelmük. Napjainkban három tündéri gyermeket nevelnek együtt, ikreik, Nicholas és Lucy 2017 decemberében, a család legkisebb tagja, Mary, becenevén Masha 2020. január 30-án látta meg a napvilágot.

Enrique Iglesias gyönyörű családja

A sztárpár mind a két terhességet eltitkolta a világ elől, amikor Kournikova az ikrekkel volt várandós, a sajtónak sejtelme sem volt róla, hogy a sportolónő állapotos lenne, Mashánál más volt a helyzet, ugyanis egy lesifotósnak sikerült 2020 januárjában, a pici születése előtt pár héttel megörökítenie őt kerekedő babapocakkal.

Nem azon szülők közé tartoznak, akik naponta posztolnak a kicsikről, de azért néha megmutatják őket rajongóiknak. Szerda este Kournikova egy irtó édes fotót posztolt családjuk legkisebb tagjáról, Masha egyértelműen édesanyjára ütött, szőke haját tőle örökölte. A kislánynak gyönyörű, kék szemei vannak, amelyekkel bárkit megigéz.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szépek Anna Kournikova és Enrique Iglesias gyermekei.

Ezt is szeretjük