Lajos herceg jól megnőtt: együtt fotózták le édesanyjával
Lajos herceg, ahogy cseperedik, egyre aranyosabb.

lajos-herceg-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné és Vilmos herceg gyermekeit egy évben a rajongók csak néhány alkalommal láthatják, amikor a születésnapjuk van, akkor Instagram-oldalukra mindig töltenek fel friss képeket Györgyről, Charlotte-ról és Lajosról, illetve van egy pár olyan hivatalos esemény is, például a királynő születésnapja alkalmából megrendezett Trooping The Colour, ahol szintén jelen vannak a királyi csemeték. 

Sajnos utóbbit nem tartották meg a koronavírus miatt, így ebben az évben kevesebbszer láthatták a kicsiket a rajongók, mint az előző években. Az olasz Chi magazin friss képeket közölt Vilmos legkisebb csemetéjéről és feleségéről.

Lajos herceg már ilyen nagyfiú

Az olasz lap legfrissebb számának címlapjára tette Katalint és Lajos herceget, a felvételt egy lesifotós készítette róluk Londonban. A kisfiú sokat nőtt, mióta utoljára láthattuk. Édesanyja szépen felöltöztette őt, sötétkék kardigán és egy zöld rövidnadrág volt rajta, nagyon jól harmonizáltak a színek egymással. Cambridge hercegnéje egy fehér trikót és egy fehér-fekete Massimo Dutti szoknyát viselt.

Több rajongói oldal is megosztotta a róluk készült friss fotókat, a kétéves gyerkőcről többen is írták, hogy mennyire aranyos, egyesek szerint édesanyjára ütött inkább. Nővérét, Charlotte-ot Erzsébet királynőhöz és Vilmos herceghez hasonlítják. György inkább az apjára ütött, sőt benne többen látják Diana hercegnő öccse, Charles Spencer vonásait is.

A People magazin már azt kalkulálta egy szeptemberi cikkében, hogy vajon Lajos mikor megy óvodába? Testvérei hozzá hasonlóan kétévesen léptek be először az ovi kapuin, dátum szerint György 2016 januárjában, Charlotte pedig 2018 januárjában, mindkettőjükről irtó édes, hátizsákos felvételeket készített Katalin hercegné. Várhatóan Lajos 2021 januárjában lép testvérei nyomdokaiba. Nagy eséllyel a londoni Willcocks Nursery School lesz a befutó, ami elég közel található György hercegék iskolájához, a Thomas's Battersea-hez.

Katalin hercegné virágmintás ruhában

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörűen festett Katalin hercegné kedden.

Ezt is szeretjük