Katalin hercegné virágmintás ruhájában álomszép volt - A kreáció jól kiemelte karcsú alakját
Katalin hercegné és Vilmos herceg tegnap több helyet is felkerestek Londonban.

katalin-hercegné-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné és Vilmos herceg hónapokon keresztül vidéki otthonukban, a norfolki Anmer Hallban éltek a koronavírus-világjárvány miatt, a munkájukat elsősorban otthon végezték, csak ritkán végeztek hivatalos feladatot más helyszíneken. A The Daily Mail információi szerint viszont a házaspár és a gyerekek visszatértek Londonba, és újra a Kensington-palotában töltik hétköznapjaikat. Utóbbit alátámasztja az is, hogy Györgynek és Charlotte-nak megkezdődött a tanítás, a palotából pedig sokkal egyszerűbb eljutniuk az iskolába. Cambridge hercege már a múlt héten tett egy hivatalos látogatást, de kedden a hercegné is elkísérte több londoni helyre.

Katalin hercegné virágmintás ruhába bújt

Katalin és Vilmos július óta először mutatkoztak újra együtt, a London Bridge munkaközpontban, egy kelet-londoni mecsetben, végül a híres Beigel Bake Brick Lane pékségben jártak, mind a két helyen a koronavírus miatti nehéz kihívásokat tárgyalták meg. A pékségben természetesen ők maguk is beálltak sütögetni.

A hercegné szokásához híven kedden is gyönyörűen felöltözött, egy piros, virágmintás ruhára esett a választása, ami remekül illett a stílusához. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csinos volt kedden Katalin hercegné.

Ezt is szeretjük