György herceg új fotóján meghökkentően hasonlít Katalin hercegné öccsére, James Middletonra
A rajongók valósággal megőrültek, amikor meglátták James Middleton gyerekkori képét.

györgyi
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Július 22-én töltötte be a hetedik életévét Katalin és Vilmos legidősebb csemetéje, György herceg. A jeles napon a palota friss fotókon mutatta meg a kisfiút. Azon kívül, hogy a rajongók valósággal elolvadtak a cuki felvételek láttán, még valami megragadta a tekintetüket.

Vannak, akik élnek-halnak a királyi családért, és fejből ismerik az olyan felvételeket is róluk, amelyeket a nagyközönség csak ritkán, vagy soha nem láthatott. Így, amikor egy fanatikus megpillantotta az új képeket, rögvest előásott egy 1992-es fotót a Middleton család albumából. 

György herceg és James Middleton

A kép közepén az ötéves James Middleton látható, a hasonlóság közte és unokaöccse közt megdöbbentő, mintha György mosolyogna ránk. Ezek után csodálói elárasztották kommentjeikkel a különböző királyi családdal foglalkozó fórumokat.

„György herceg mini változata James Middletonnak, még a fejformájuk is ugyanolyan” - írta valaki Twitteren.

A királyi csemete nem csak külsőleg hasonlít jóképű rokonára, pont úgy szeret a szabadban lenni, mint ő, és ugyanolyan sportos is. Képeken megnézheted, György herceg mennyire hasonlít Katalin öccsére, valamint mutatjuk, hogy a többi királyi csemete melyik rokonára hasonlít.

Ezt is szeretjük