György herceg és Archie is csíkos kertésznadrágba bújtak - Egyforma ruhában a királyi csemeték

A királyi család tagjai időről időre ugyanolyan stílusú vagy teljesen egyforma ruhában jelennek meg.

györgy-és-archie
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A királyi család tagjai számtalanszor adtak számot arról, hogy egytől egyig kifinomult stílusérzékkel rendelkeznek. Az előkelőségek szettjeit évek óta árgus szemmel vizsgálják a divatlapok, a rajongók pedig előszeretettel másolják öltözködésüket. Azonban nemcsak Katalin sikkes ruhái vagy Meghan laza eleganciája érdemes a figyelemre, csemetéik ruhadarabjai is épp annyira foglalkoztatják az embereket.

A szemfülesebb rajongók észrevettek egy rendszert a kicsik ruházkodásában: gyakran bújtatják őket szüleik nagyon hasonló vagy teljesen ugyanolyan outfitekbe. Például Archie-t és Györgyöt is láthattuk már megegyező ruhadarabokban, korábban mindketten csíkos kertésznadrágban cukiskodtak.

György és Archie ugyanolyan ruhában

Míg a cambridge-i herceg 2014-ben mutatta meg magát az elbűvölő darabban, addig unokatestvérén 2019 szeptemberében láthattunk hasonlót. Nem csak a mostani generáció viseletei közt figyelhető meg átfedés, az is előfordult már, hogy szüleik gyerekkorát felelevenítő öltözékekben láthattuk őket.

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire édes volt György és Archie herceg csíkos kertésznadrágjaikban, valamint további hasonló szetteket mutatunk a királyi család csemetéin.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük