Katalin hercegné 14 évvel ezelőtt egészen másképp nézett ki - Felismered régi fotóin?

Katalin hercegné a 2000-es évek óta óriási átalakuláson ment át.

katalin-hercegne-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Katalin hercegnét a 2000-es évek első felében ismerte meg a világ, persze, akkor még Kate Middletonként emlegették őt, hiszen akkoriban még csak Vilmos herceg barátnője volt. Miután kiderült, hogy a világ egyik legkapósabb agglegényének ő a kedvese, egyre sűrűbben foglalkoztak vele a lapok.

Így nézett ki fiatalon

A 2000-es évek második felében gyakran voltak a paparazzók a nyomában, így rengeteg felvétel található róla, melyek a húszas éveiben készültek. A 2006-os felvételeken, amikor még csak 24 éves volt, nagyon másképp festett: egy szép, bájos és egyszerű angol lány volt, az öltözködési stílusa is merőben más volt, odáig volt például a farmernadrágokért.

Persze, miután 2011-ben hercegné lett, a stylistok segítségével óriási átalakuláson esett át, napjainkban sok ruhadarab például tiltólistán is van a protokollszabályok miatt. Képes összeállításunkban megnézheted, hogy festett Katalin hercegné abban az időben, amikor még csak Vilmos herceg barátnőjeként emlegette őt a világ.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük