Kizárt, hogy felismernéd a tini Melania Trumpot - A plasztika előtt így nézett ki
Így festett fiatalon az Egyesült Államok 47. first ladyje.

cover-ok
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kétség sem fér ahhoz, hogy Melania Trump az egyik legstílusosabb és legszebb elnökfeleség, akit valaha láthattunk. Azt gondolhatnánk, hogy a modellből lett politikusfeleség beleszületett a csillogásba, gazdagságba, azonban ez nem így van. A szlovén kisvárosból származó Melania, aki egy szerény lakóházban nőtt fel, talán álmában sem gondolta volna, hogy egyszer ott fog állni a világ egyik legnagyobb hatalmú embernének, Donald Trumpnak az oldalán.

Modellből elnökfeleség

Nem csoda, hogy az Egyesült Államok elnöke annak idején szemet vetett a különleges szépségre, akit 1996-ban ismert meg, és 2005-ben vett feleségül. Melania nemcsak ma, de fiatalon is nagyon dekoratív volt. Az akkor 22 éves leányzóra még 1992-ben figyeltek fel, amikor Szlovénia függetlenné válása után a Jana női magazin Ljubljanában megrendezte a Look of the Year szépségversenyt, ahol a második helyezést érte el.

Igaz, előtte, 16 évesen már készült róla egy profi, fekete-fehér fotósorozat, ahol hófehér ruhában állt a fényképező elé, első modellfotói pedig azonnal elindították karrierjét.

Nézd meg, hogy festett fiatalon az Egyesült Államok 47. first ladyje.

Borító- és ajánlóképek: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük