Paul Walker és lánya gyönyörű közös fotón - Meadow megható szavakkal emlékezett édesapjára
Paul Walker a hétvégén lett volna 47 éves.

paul-walker-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Paul Walker csupán negyvenéves volt, amikor 2013 novemberében egy autóbaleset következtében életét vesztette. Tragikus halála az egész világot megrendítette, a legnagyobb fájdalmat kislányának, az akkor 15 éves Meadow-nak kellett megélnie, hiszen édesapjával nagyon szoros kapcsolatot ápoltak.

Paul Walker és lánya közös fotói

Meadow Walker ma már gyönyörű felnőtt nőként éli életét, ám nincs nap, hogy ne gondolna apjára. Instagram-oldalára rendszeresen posztol egy-egy családi albumból való felvételt. Szinte hagyománnyá vált számára, hogy szeptember 12-én egy régi apa-lánya képet mutat meg a rajongóknak, ugyanis a színész az említett napon született. A Halálos iramban-filmek sztárja a hétvégén lett volna 47 éves. A fiatal lány ennek alkalmából egy gyönyörű közös képüket posztolta, amely alá az alábbi megható szavakat írta: "A pillanat, amikor rájöttem, hogy ikrek vagyunk. Boldog születésnapot a legszebb léleknek."

A rajongókat is meghatotta Meadow köszöntése. Képes összeállításunkban megnézheted Paul Walker és lánya legaranyosabb közös fotóit.

Ezt is szeretjük