Jason Statham karatézó kisfiánál nincs ma cukibb: Jack le sem tagadhatná híres apját
Jason Statham hároméves fia már karatézik.

jason-statham-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jason Statham és párja, Rosie Huntington-Whiteley 2017 júniusában váltak szülőkké, azóta kisfiuk, Jack bearanyozza mindennapjaikat.

A sztárpár csak nagyon ritkán posztol családi felvételeket a közösségi oldalukra, ha a gyermekükről fel is töltenek egy-egy fotót, gondosan ügyelnek rá, hogy Jack arca ne látszódjon. A gyönyörű modell a fiát és az akciósztárt karate óra közben örökítette meg, a fotók nagy sikert arattak az Instagramon.

Jason Statham fián olvadoznak a rajongók

A karatés képeket imádták a rajongók, szinte mindenki megjegyezte, mennyire édes a kis Jack: "ezek a képek megmelengették a szívem", "annyira imádni való a családod", "csodálatos ez, olyan jó látni, hogy ennyire erős az apa-fia viszony köztük" - fogalmazták a kommentelők.

jason-statham-fia-1
Fotó: Instagram/Rosie Huntington-Whiteley

Az alma nem esik messze a fájától, tartja a régi mondás, ez Jason Statham és Jack esetében sincs másképp, a kisfiú fiatal kora ellenére már most vonzódik a harcművészetekhez, nagy eséllyel a jövőben is élete lesz a sport és a mozgás. Amikor Statham gyerek volt, a karate mellett kungfuzott és kick-boxolt, de a futball és az úszás is szíve csücske volt. Utóbbit élsportolóként űzte, 1988-ban a szöuli olimpián tagja volt a brit műugrócsapatnak, 1990-ben, 23 évesen a nemzetközösségi játékokon is részt vett, amit az új-zélandi Aucklandben rendeztek meg.

jason-statham-fia-2
Fotó: Instagram/Rosie Huntington-Whiteley

Statham odáig van gyermekéért, igyekszik vele minél több pasis programot csinálni, korábban több olyan lesifotó került nyilvánosságra, amelyeken együtt motoroztak. Ezeket a felvételeket ide kattintva nézheted meg.

Paul Walker lánya és Vin Diesel gyerekei együtt

Vin Diesel elhunyt barátja, Paul Walker lányát sajátjaként szereti. Meadow szinte testvéreiként szereti a színész három gyermekét, nézd milyen szépek együtt!

Ezt is szeretjük