Katalin megríkatta Meghant: a hercegné később bocsánatot is kért tőle

Meghan hercegné Oprah Winfrey-nek vallott az esetről.

meghan-katalin-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Korábban már megírtuk, hogy Harry herceg és Meghan hercegné esküvője előtt pár nappal az egyik ruhapróbán eltörött a mécses. A brit sajtó akkor úgy tálalta, hogy azon ment a vita Meghan és Katalin között, hogy a koszorúslányok viseljenek harisnyát, vagy ne.

Cambridge hercegnéje ragaszkodott a protokollszabályokhoz, ám Meghan úgy vélte, a kis koszorúslányoknak túlságosan melege lenne az esküvő napján, ha harisnyát viselnének, így szerinte nincs szükségük erre a ruhadarabra. Akkor azt írták meg a lapok, hogy Katalin ezen annyira felbőszült, hogy elsírta magát. Erre a konfliktusra Oprah Winfrey is emlékezett, aki rákérdezett Meghannél, hogyan történt pontosan ez az eset. A hercegné azt állította, a lapok fordítva tálalták a sztorit.

Igazából pont Meghan hercegnét ríkatta meg Katalin

Harry herceg és Meghan hercegné még februárban adtak exkluzív interjút Oprah Winfrey-nek, a visszavonulásuk óta ez volt az első eset, hogy együtt a nyilvánosság elé kiálltak, és a saját szempontjukból mesélték el, miért döntöttek úgy, hogy Amerikában kezdenek új életet, téma volt a családbővítés, de azok a pletykák is szóba kerültek, amelyeket az elmúlt pár évben felkapott a bulvársajtó, ilyen volt Harry és Vilmos, illetve Meghan és Katalin viszonya.

GettyImages-1129881970
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

Sussex hercegnéje elmondta, szerinte a brit bulvársajtó úgy próbálta tálalni az emberek elé a Vilmos feleségével való kapcsolatát, hogy az egyikőjüket szándékosan hősként, a másikukat gonoszként állították be, az utóbbi szerepet pont ő kapta. Valószínűleg éppen ezért hozták le, hogy ő ríkatta meg Katalint az esküvője előtt pár nappal, pedig a valóságban pont fordítva történt.

- Az esküvő előtt néhány nappal Katalin ideges volt valami miatt, és igen, a szituációt a koszorúslányruhákról helyesen írták le. Én sírtam el magam végül, és nagyon megbántotta az érzéseim - öntött tiszta vizet a pohárba Meghan.

Katalin belátta, hogy hibázott, bocsánatot is kért Harry feleségétől.

GettyImages-1231537336
Fotó: Handout / Getty Images Hungary

- Vett nekem virágokat, és írt egy bocsánatkérő levelet. Ugyanazt tette, amit én is tettem volna, ha tudnám, hogy megbántottam valakit, és vállalnám ezért a felelősséget - magyarázta, hozzátette, tisztában volt vele, hogy az esküvő előtti napok stresszesek voltak mindenki számára.

Nem volt itt konfliktus. Nem érzem fairnek, hogy részletezzem a történéseket, hiszen bocsánatot kért, én pedig ezt elfogadtam.

A hercegnét az viszont sokkolta, amikor ez a sztori nyilvánosságra került, ám nem úgy, ahogy az tényleg megtörtént, hiszen a szerepeket felcserélte az illető, aki kikotyogta mindezt a brit sajtónak. Ennek ellenére a palota nem vonta felelősségre azt a bulvárlapot, amelyik először közölte ezt a hamis hírt. Nem értette, hogy a palota hivatalnokai miért nem álltak ki mellette, hiszen többen tudták, hogy ez a sztori nem fedi le a valóságot teljesen.

Meghan jó embernek tartja Katalint, nincs vele problémája. Hozzátette, nincs annak sem értelme, hogy a média folyamatosan egymás ellenségeiként mutatja be őket, hiszen ezáltal tüzet szítanak a rajongóik között is.

- Ha szeretsz engem, nem kell őt automatikusan utálnod. És ha Katalint szereted, ez nem azt jelenti, hogy gyűlölnöd kell engem - tette hozzá.

Carole Middleton virágos ruhába bújt

Katalin hercegné édesanyja, Carole Middleton a Good Housekeeping címlapsztárja lett idén áprilisban. Nézd, milyen gyönyörűen fest legfrissebb fotóján!

Ezt is szeretjük