Harry és Meghan interjúja csak olaj a tűzre: Vilmos herceg nagyon dühös az öccsére
Vilmos herceg és Harry herceg viszonya ezzel csak még jobban elmérgesedett.

vilmos-harry-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vilmos és Harry megromlott kapcsolatáról már számos alkalommal írtunk, Diana fiai hosszú éveken át igazi mintatestvérek voltak, ám miután a képbe került Meghan Markle, minden megváltozott köztük. Cambridge hercege hiába tanácsolta öccsének, várjon az esküvővel, Harry ezt támadásnak vette, persze nemcsak emiatt vált rosszabbá a viszonyuk, hanem az anyagiak miatt is. A kisebbik herceget bántotta, hogy apjuk, Károly mindig Vilmos projektjeit támogatta inkább anyagilag, azonban Wales hercege ezt nem azért tette, mert idősebbik fiát jobban szeretné, szimplán a protokollszabályok kimondják, hogy mindig a trónörökös élvez nagyobb előnyt, ha pénzügyekről van szó.

 Miután Harry és Meghan 2018-ban összeházasodtak, a hercegnét rendszeresen támadta a bulvármédia, emellett úgy érezte, hogy a palota sosem állt ki mellette igazán, amikor valami kellemetlen cikk jelent meg róla, ezzel szemben Katalin hercegnénél egyből ugrottak, ha egy negatívabb hangvitelű cikket közöltek vele vagy a családtagjaival kapcsolatban. Végül a sussexiek 2020. januárjában bejelentették, hogy nem képviselik többet a koronát, és Amerikában kezdenek új életet, március végén léptek vissza hivatalosan. A múlt héten derült ki, hogy Harry és Meghan az elmúlt időszakról Oprah Winfrey-nek adott exkluzív interjút, ami hamarosan képernyőre kerül, nos ezen húzásuk miatt újra áll a bál a palotában.

Vilmos herceg és Harry herceg viszonya ezzel csak még jobban elmérgesedett

Pont januárban írtuk meg, hogy a két testvér az ünnepek alatt végig kommunikált, és sokat javult a viszonyuk. Azonban sajnos ismét puskaporossá vált a levegő köztük, miután kiderült, hogy Harry herceg és Meghan hercegné Oprah Winfrey-nek adott interjút, írta meg a The Times. Mint ismeretes, ezt a sussexiek nem egyeztették le Erzsébet királynővel, illetve a palota egyik dolgozójának sem jelezték, hogy készül egy ilyen beszélgetés.

GettyImages-686096220
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

A család bennfentese a lapnak így számolt be Vilmos herceg véleményéről, miután megtudta, mit műveltek Harryék a hátuk mögött:

- Vilmos szerint ez ingerlő húzás, és teljesen sértő a királynőre nézve. Nem kéne a nagymamájával ilyen tiszteletlenül bánnia - fogalmazta a bennfentes, aki hozzátette, hogy Cambridge hercegét sokkolta és elszomorította az öccse és sógornője húzása.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Miután Vilmos túllép ezen a dühén, továbbra is az öccse nélkül marad. Régen mindent megosztottak egymással, ugyanott volt az irodájuk, együtt jótékonykodtak, közös találkozókat tartottak, mindemellett sokat szórakoztak. A herceg örökké hiányolni fogja ezeket az időket.

Egy közeli barát szerint minden a trónörökös vállára nehezedett, emiatt sokkal nagyobb a nyomás rajta.

A jövője teljesen másképp fest az öccse döntései miatt!

Egy másik barát szerint, bár jelenleg szomorú és a nehéz szavak írják le a két testvér viszonyát, de ha igazán nagy baj történik, biztos benne, hogy újra egymásra találnak, és segítik a másikat.

Harry és Meghan exkluzív interjúja március 7-én jelenik meg.
Harry és Meghan exkluzív interjúja március 7-én jelenik meg.
Fotó: Samir Hussein / Getty Images Hungary

Hogy mit hoz Diana fiai életében a jövő, az még kérdéses, az viszont biztos, hogy az egész világ tűkön ülve várja Harry és Meghan exkluzív interjúját, amit március 7-én vetít le a CBS csatorna az Egyesült Államokban. Utána valószínűleg napokig az ott elhangzottakkal foglalkozik a világsajtó. A beszélgetést már felvették, elég hosszú lesz, 90 perces.

Winfrey először Meghannal beszél a királyi családba való belépéséről, a házasságról, az anyaságról, a jótékonysági munkájáról, illetve arról, hogyan tudja kezelni a rá irányuló figyelmet. A beszélgetésbe később Harry herceg is csatlakozik, ekkor szó lesz arról, miért döntöttek úgy, hogy az Egyesült Államokban kezdenek új életet, de a növekvő családjukról és a jövőbeli terveikről, reményeikről is mesélnek.

Ő a királyi család legdögösebb tagja

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen sármos Margit hercegnő unokája, Arthur Chatto.

Ezt is szeretjük