Archie nagyon eleven gyerkőc: Harry és Meghan kisfia nő, mint a gomba

Archie májusban lesz kétéves.

archie-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Meghan hercegné 2018 májusában kötötték össze az életüket, egy évre rá született meg kisfiuk, Archie, aki idén tavasszal már a második gyertyát fújhatja el születésnapi tortáján.

A kisfiút eddig csak pár alkalommal mutatták meg a szülei, ráadásul Sussex hercege és hercegnéje 2020-ban visszavonultak a királyi családban betöltött szerepkörükből, így azóta még kevesebbszer láthatták őt a rajongók. Az utolsó felvétel 2020 decemberében került róla nyilvánosságra, szülei karácsonyi képeslapján szerepelt, de az is egy festett fotó volt, így nem sok látszik az arcából. A Hollywood Life-nak egy bennfentes számolt be arról, milyen most a hercegi pár élete a kisfiukkal.

Archie nő, mint a gomba

Archie szépen fejlődik, minden a legnagyobb rendben van vele, ráadásul békés körülmények között él, montecitói birtokukon senki nem zavarja őket, még a lesifotósok sem tudják a család nyugalmát megbolygatni, derült ki a bennfentes beszámolójából, aki nem akarta elárulni a nevét.

- Archie olyan gyorsan nő. Most már szinte be nem áll a szája, annyit beszél, nagyon aktív kisfiú. Harry elkezdte őt megtanítani arra, hogyan rúgjon bele a labdába - fogalmazta.

Ebből a beszámolóból úgy tűnik, hogy a fiú szociális készsége is sokat fejlődött, tavaly nyáron édesanyja aggódott érte, hogy hátrányai lehetnek ezen a területen.

Egy ideális világban biztosan elmennének együtt egy baba-mama klubba, ahol új emberekkel és gyerekekkel találkozhatnának egy héten többször. Archie-nak ez megadná arra a lehetőséget, hogy más korabeli gyerekekkel együtt játszhasson, ez pedig az agya fejlődésére is jó hatással lenne. Bármennyire is szeretne Meghan egy ilyen csoporthoz csatlakozni a picivel, ez lehetetlen, nemcsak a COVID-19 miatt, hanem maga miatt is. Egyszerűen túl ismert ahhoz, hogy ilyen hétköznapi dolgokat végezzen - magyarázta akkor egy másik ismerős a Daily Mailnek.

A herceg odáig van a fiáért, nagyon jó édesapja a kisfiúnak.

- Elképesztő édesapa! Annyira sok szeretetet ad, és törődik a családjával. Meghan szerencsésnek érzi magát, hogy egy ilyen partnerre lelt.

2021. február 14-én derült ki, hogy a családjuk bővülni fog, Meghanék már izgatottan várják, hogy világra jöjjön a kis jövevény. A hivatalos bejelentésük szövege nem tartalmazta, hogy a hercegnét mikorra írták ki, de mivel Archie esetében is vártak az érkezése bejelentésével a harmadik hónapig, így valószínűleg a második babájuknál is ugyanígy jártak el. Az viszont biztos, hogy legkésőbb nyár végéig a világra jön a kis jövevény.

Ez Meghanéknak azért is hatalmas nagy örömhír, ugyanis sajnos a hercegné 2020 nyarán elvetélt. Pont Archie-t pelenkázta, amikor hirtelen belehasított a fájdalom, majd összeesett. A szomorú történetét tavaly novemberben hozta nyilvánosságra a New York Timesban.

György herceg legcukibb fotói 2020-ból

Nézd, már mennyit nőtt a kis trónörökös!

Ezt is szeretjük