Már ekkora Meghan hercegné babapocakja: Harry herceggel második gyermeküket várják
Meghan hercegné és Harry herceg az örömhír bejelentésével Diana hercegnő előtt is tisztelegtek.

harry-meghan-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Meghan hercegné 2018 májusában keltek egybe, első gyermekük, Archie 2019. május 6-án jött világra.

A házaspár hamarosan újra szülői örömök elé nézhet, ugyanis már úton van a második pici. Az örömhírt egy meghitt fekete-fehér felvétellel jelentették be.

Már ekkora Meghan hercegné babapocakja

A hercegi pár vasárnap este lepte meg az egész világot azzal, hogy második gyerkőcüket várják. A képet Misan Harriman készítette róluk, az állapotos Meghan éppen a herceg ölében pihent. A hercegné babapocakja is szépen látszik már.

A hivatalos közleményükben az alábbi szöveg állt: "Megerősítjük, hogy Archie-ból nagy testvér lesz. Sussex hercege és hercegnéje nagyon örülnek, hogy a második gyermeküket várják."

Több információt nem osztottak meg a terhességről, így pontosan nem lehet tudni, hogy Meghan hányadik hónapban van. Mivel Archie esetében 2018 októberében, azaz pont a terhesség harmadik hónapjában jelentették be az érkezését, így valószínűleg a második gyerkőcük esetében is hasonlóan jártak el, így legkésőbb a nyár végén születik meg a pici.

Bejelentésükkel Diana hercegnő előtt is tisztelegtek, ugyanis amikor a szívek királynője Harryt várta, akkor ő is pont Valentin-napon osztotta meg a nagyvilággal, hogy újra anya lesz, mindez még 1984-ben történt. 

GettyImages-1052226806
Fotó: Pool/Samir Hussein / Getty Images Hungary

A hercegi pár számára azért is óriási öröm, hogy úton van a következő baba, ugyanis a hercegné 2020 nyarán elvetélt, ezt a szomorú hírt Meghan vallotta be a New York Times-ban írt cikkében.

Miután bepelenkáztam a kisfiam, éles görcsöt éreztem. A földre zuhantam, Archie a karjaimban volt, erre egy altatódalt dúdoltam, hogy mindketten megnyugodjunk, a vidám dallamok ellenére mégis úgy éreztem, valami nincs rendben. Tudtam, ahogy ott az elsőszülött gyermeket szorongattam, elveszítettem a másodikat - fogalmazta akkor.

Katalin legszebb ruhái

Képes összeállításunkban megnézheted Katalin hercegné legszebb ruháit tavalyról.

Ezt is szeretjük