György herceg már kész kis úriember: imádni való fotók készültek róla 2020-ban
Csokorba szedtük György herceg legédesebb képeit az elmúlt évből.

györgy-herceg
beauty and style
Top olvasott cikkek

Semmi kétség afelől, hogy György herceget az első perctől kezdve imádják a rajongók. Katalin és Vilmos elsőszülött gyermekének fejlődését világszerte milliók követik nyomon árgus szemmel.

György herceg cuki fotói 2020-ból

A koronavírus-járvány kitörése cseppet sem kedvezett a nyilvános eseményeknek, így 2020 tavaszától a királyi család tagjai számottevően kevesebb eseményen vettek részt. Ennek ellenére mégis kaphattunk némi bepillantást abba, hogy mennyit nőtt György az elmúlt esztendőben.

Neki is tartogatott jó pár kihívást az év: például szembe kellett néznie az online oktatás megpróbáltatásaival, ez az időszak némi konfliktust szült közte és húga között, amelyről édesanyja az ITV csatorna This Morning című műsorában mesélt májusban. Elárulta, hogy fia Charlotte házi feladatait sokkal érdekesebbnek találta a sajátjánál.

A cambridge-i herceg július 22-én töltötte be hetedik életévét, természetesen a jeles alkalomból a palota megosztott pár fotót róla. Ezek túlzás nélkül 2020 kedvenc képei lettek, a kommentelők elájultak attól, hogy szakasztott úgy festett rajtuk, mint édesapja.

Képes összeállításunkban mutatjuk, melyek voltak a legédesebb képek György hercegről 2020-ból.

Ezt is szeretjük