Salma Hayek szép kamasz lányával lépett a vörös szőnyegre: a 14 éves Valentinát csak ritkán láthatjuk

Salma Hayek a lányával érkezett az Örökkévalók premierjére.

GettyImages-1347385631
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hétfőn este tartották meg Salma Hayek új filmjének díszpremierjét Los Angelesben, az Örökkévalók című Marvel-Disney-alkotásban ő játssza Ajak karakterét.

Az eseményre magával vitte 14 éves lányát, Valentinát is, ami azért számított különleges húzásnak, ugyanis a gyermekével évek óta nem jelent meg a nyilvánosság előtt. Az egykoron cuki kislányából nagyon szép kamasz lett.

Ő Salma Hayek lánya

Valentina Paloma Pinault 2007. szeptember 21-én látta meg a napvilágot, így nemrég ünnepelhette meg a 14. születésnapját. Ahogy az alábbi felvételen is látszik, nagyon szép lány lett belőle. Édesanyja büszkén pózolt mellette Gucci ruhájában.

GettyImages-1347407678
Fotó: Jesse Grant / Getty Images Hungary

Az Extrának elmesélte a premieren, hogy a lánya egyre jobban kezdi megélni a nőiességét, emiatt sűrűn előfordul, hogy Valentina elcseni a magas sarkúit, de a kamasz imád lecsapni édesanyja parfümjeire is.

Valentina a színésznő egyetlen gyermeke. Hayek 2006-ban szeretett bele François-Henri Pinault francia üzletemberbe. A következő évben váltak szülőkké, érdekesség, hogy 2008-ban bejelentették a szakításukat, ám 2009-ben mégis összekötötték az életüket.

A színésznő az ékes bizonyítéka, hogy sosem késő megtalálni az igaz szerelmet és anyává válni. 39 évesen sodorta össze az élet a férjével, és 41 éves volt, amikor világra hozta a lányát, hálás a sorsnak, hogy így alakult, mert ennyi idősen már maximálisan kiismerte magát, és pontosan tudta, mit akar az élettől, 2019-ben erről így nyilatkozott a Town & Country magazinnak.

GettyImages-1347457242
Fotó: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

- Szerintem jobb anya vagyok azért, mert a kislányom később született. Persze nem hazudok, azért könnyebben elfáradok - fogalmazta.

Valentina személyiségéről is elárult pár érdekességet akkor. Egy nagyon kreatív, okos, vicces és önfejű lánynak ábrázolta.

Angelina Jolie és Brad Pitt gyerekei

Angelina Jolie Paxon kívül az összes gyerekét elvitte az Örökkévalók premierjére. Nézd, milyen fotók készültek róluk!

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük