A 15 éves Shiloh Jolie-Pitt le sem tagadhatná a szüleit: Angelinával és testvéreivel ment a premierre

Hétfő este bemutatták az Örökkévalók című filmet Los Angelesben.

shiloh-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Angelina Jolie az egyik főszereplője a Marvel-Disney új szuperprodukciójának, amelyet az Oscar-díjas Chloé Zhao rendezett. Az Örökkévalók díszpremierjét hétfőn este tartották meg Los Angelesben. Az eseményre a színésznő elvitte a gyermekeit is, egyedül a novemberben 18. születésnapját ünneplő Pax nem tartott velük.

Shiloh Jolie-Pitt és testvérei az Örökkévalók premierjén

A Jolie-Pitt gyerekeket ritkán láthatjuk a vörös szőnyegen, ezért igazi kuriózumnak számít, ha édesanyjuk oldalán mutatkoznak együtt egy-egy nyilvános eseményen. Valószínűleg az Örökkévalók az ő fantáziájukat is megmozgatta, ugyanis a 20 éves Maddox, a 16 éves Zahara, a 15 éves Shiloh, illetve a 13 éves Vivienne és Knox is ott voltak a premieren.

A gyerekek sokat változtak az utóbbi időszakban, különösen Shiloh. A tinilány arcán nagyon látszik, mennyire hasonlít Brad Pittre és Angelina Jolie-ra, nem mellesleg a stílusa is egyre csajosabb. 

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen felvételek készültek Angelina Jolie-ról és gyerekeiről az Örökkévalók premierjén.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük