Dolph Lundgren 25 éves lányának szépségétől eláll a lélegzetünk: Idából modell lett

Fotókon mutatjuk a gyönyörű Ida Lundgrent.

ida-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dolph Lundgren, a Rocky negyedik részének sztárja kétgyermekes édesapa, volt felesége, Anette Qviberg két kislányt szült neki: Ida 1996 áprilisában, Greta 2001 novemberében született meg. Idősebbik lánya egyértelműen megnyerte a genetikai lottót.

Dolph Lundgren lánya, Ida

A svéd szépség modellként keresi a kenyerét elsősorban, amin nem csodálkozunk, hiszen amellett, hogy nagyon csinos és fotogén, magas lány, 180 centiméterre nőtt. Olyan helyi ügynökségekkel dolgozott, mint a TREND, a Wilhelmina vagy a MIKAS. 2021-ben leszerződött az Elite Model ügynökséghez. Színésznőként is bontogatja a szárnyait, még 2009-ben, édesapja oldalán szerepelt a Rajtaütőkben, következő filmjének címe a Castle Falls, amelynek szintén Dolph Lundgren a főszereplője. Az alkotás egyelőre még nem jelent meg.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő Dolph Lundgren lánya.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük