Arnold Schwarzenegger középső fia rengeteget fogyott: mutatjuk a látványos átalakulását

Christopher Schwarzenegger elképesztő átalakuláson esett át.

schwarzenegger-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Arnold Schwarzenegger ötszörös édesapa, volt neje, Maria Shriver négy gyermekkel ajándékozta meg: Katherine 1989-ben, Christina 1991-ben, Patrick 1993-ban, Christopher pedig 1997-ben született meg. Legkisebb gyermeke, Joseph Baena balkézről született meg 1997 októberében.

Középső fia, Christopher sokáig küzdött a pluszkilókkal már kamaszként is. A 24 éves fiatal tavaly döntött úgy, hogy életmódváltásba kezd, eddig nagyon jó úton halad, friss képein látszik, mennyire sokat fogyott.

Christopher Schwarzenegger lefogyott

Még szeptemberben ünnepelhette meg 24. születésnapját, nővére, Katherine egy friss fotót posztolt róla, amelyen Christopher egy teljesen új emberként mosolyog vissza ránk. Az új kép az alábbi felvétel jobb oldalán látható, a bal oldali még két évvel ezelőtt készült róla. 

chris
Fotó: Getty Images Hungary, Instagram/Katherine Schwarzenegger

Amellett, hogy sokat fogyott, a frizuráját is megváltoztatta, pár évvel ezelőtt még félhosszú haja volt, de visszatért a rövid fazonhoz.

Pontosan nem lehet tudni, hogy eddig hány kilót adott le, de a képek magukért beszélnek. Legfrissebb paparazzoképein is sokkal vékonyabb, mint két évvel ezelőtt. 

2020-ban végzett a Michigan Egyetemen, ekkor jött neki az ötlet, hogy életmódot vált.

- Kitűzte céljául, hogy egészségesebben él majd, mire átveszi a diplomáját, és ráragadt ez az életvitel. Elkezdett edzeni, és tudatosabbá vált az ételválasztásnál is. Néhány évig távol volt az iskola miatt, és úgy élt, mint egy tipikus egyetemi srác, de most felnőtt, és készen áll arra, hogy jobban vigyázzon magára - fogalmazta a The Hollywood Life-nak egy bennfentes.

Első körben lemondott az egészségtelen ételekről, emellett kialakított magának egy edzéstervet. Édesapja is a segítségére volt természetesen.

Ez a kép még 2019-ben készült Christopherről.
Ez a kép még 2019-ben készült Christopherről.
Fotó: BG004/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

- Minden tudását megosztja vele. Amint Christopher érdeklődést mutatott, Arnold azonnal ott volt, hogy irányítsa és bátorítsa. Nem erőltet rá semmit, de boldog, hogy megoszthatja a szenvedélyét a fiával. Nagyszerű a kapcsolatuk.

Schwarzenegger az Instagramján osztotta meg, hogy fia rengeteget edz a teremben: bokszol, biciklizik, és a súlyemelésben is egyre ügyesebb. Bátyja, Patrick is nagyon büszke rá, szintén a közösségi oldalán fogalmazta meg testvéréről, hogy egy teljesen új ember lett belőle, és izgatottan várja, mi lesz az átalakulásának a vége.

Adele 44 kilós fogyása után

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen komoly átalakuláson esett át Adele.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük