Rebel Wilson fekete fürdőruhában napozott: a fogyása óta bátran vállalja nőies idomait
Rebel Wilson sokakat inspirál a nagy fogyásával.

rebel-wilson-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rebel Wilson nagy fogyásáról több alkalommal írtunk már, a Tökéletes hang és a Koszorúslányok imádott sztárja sokakat motivál arra, hogy sosem késő elkezdeni az életmódváltást.

2020-ban lett negyvenéves, akkor határozta el, hogy az egészsége lesz a prioritás, ugyanis sokszor azért fizettek neki több pénzt, hogy egy-egy szerep kedvéért még ducibb legyen. Tavaly év végére elérte a kitűzött álomsúlyát, a 75 kilót. Közösségi oldalán azóta még több merészebb képet posztolt, egyértelmű, hogy ma már bátran vállalja nőies idomait.

Rebel Wilson fekete fürdőruhában

A 24 óráig látható Instagram-sztorijába feltöltött több felvételt is, amelyek strandolás közben készültek róla. Egy fekete fürdőruhában sütkérezett, láthatóan élvezte a napsütést.

rebel-wilson
Fotó: Instagram/Rebel Wilson

Tavasszal az InStyle magazinnak adott interjújában mesélt a nagy fogyásáról, kicsit sajnálja, hogy nem előbb kezdte el az átalakulását.

- Most, hogy látom, meg tudtam csinálni, néha elszomorodom, hogy miért nem előbb vágtam bele. Talán akkor kellett volna lefogynom, amikor harminc lettem, nem negyvenévesen. Persze mindenkinek más az életútja, és ez nem egy verseny vagy megmérettetés. Mindig is későn érő típus voltam. Amikor Amerikába jöttem, hogy színésznő legyek, már majdnem harminc voltam, ami egy kicsit késeinek számít a szakmában. Próbálom magam nem másokhoz hasonlítani. Természetes empátiával fordulok azokhoz, akik súlyproblémákkal küszködnek, mert ezzel én is mindig küzdöttem. Pont ezért teszek fel dolgokat az Instagramra az átalakulásomról - fogalmazta.

Szerinte olyan apróságokkal, mint a séta vagy a rendszeres hidratálás, már sokat tesz azért, hogy az ember egészségesebb legyen. Úgy véli, ilyen kis lépésekkel bárki képes elindulni a változás útján. A színésznő a Mayr-kúrára esküszik, amiről ide kattintva olvashatsz részletesebben

A színésznő 2014-ben és napjainkban.
A színésznő 2014-ben és napjainkban.
Fotó: Don Arnold / Getty Images Hungary, Instagram / Rebel Wilson

A stílusa is sokkal nőiesebb lett, azonban ezen a területen már akkor sokat változtatott, mielőtt belevágott volna az életmódváltásba. Elizabeth Stewart a stylistja évek óta.

- Először is, szögezzük le, hogy én egy barlangból származó lány vagyok, aki nagyon vad volt, tehát semmi stílusom nem volt régen. 25 éves koromig még a körmeimet sem csináltattam meg. A Koszorúslányok 2011-es premierjén is jól látszott rajtam, hogy akkor még nem dolgoztam együtt Elizabethtel. Amikor először leszerződtünk, olyan ikonokkal dolgozott együtt, mint Julia Roberts, Sandra Bullock, Viola Davis vagy Cate Blanchett. Megdöbbentem, hogy velem akar együttműködni. Egy ideig én voltam az egyetlen plus size méretű ügyfele. Pályafutásom nagy részében 16-18-as méretű voltam, most pedig lementem a tízes méretre, így többféle lehetőség van arra, hogy kísérletezzünk - mesélte.

Hisz abban, hogy bármilyen méretet is hord az ember, az apró trükkök segítségével bárki lehet divatos és stílusos, sőt a régi képeire is úgy tekint vissza, hogy ducin is ugyanolyan csinos volt, mint vékonyabban.

Régen, ha jutalmazta magát, mindig a finom falatokhoz fordult, később beleesett az érzelmi evés csapdájába, mert már nemcsak a pozitív, hanem a negatív élményeknél is az ételek jelentették neki az utolsó mentsvárat. Manapság sikeresen leküzdötte a gondját, és ha már jutalmazásról van szó, akkor inkább vesz magának egy táskát vagy egy csinos ruhát. Imádja a divatot, főleg a színes kreációk tetszenek neki, mert azokat egyből észreveszik mások is.

Népszerű modellek strandolás közben

Nem Cindy Crawford az egyetlen legendás modell, aki megmutatta, milyen remek formában van. Összeállításunkban megnézheted Brooke Shields, Heidi Klum és Christie Brinkley strandolós képét.

Ezt is szeretjük