Az 55 éves Cindy Crawford fürdőruhában napozott: lenyűgözött mindenkit dögös fotójával
Cindy Crawford, Heidi Klum és Brooke Shields is Instagramon mutatta meg bomba formáját.

GettyImages-492868872
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Cindy Crawford, bár a divatszakmában már átadta a stafétabotot a lányának, Kaia Gerbernek, azonban ez nem azt jelenti, hogy teljesen eltűnt volna a köztudatból. A '80-as és '90-es évek egyik leggyönyörűbb modellje napjainkban elsősorban a vállalkozásait igazgatja. Közösségi oldalán 5,4 millióan kíváncsiak a posztjaira, hétfőn egy irtó dögös képpel lepte meg a rajongóit.

Cindy Crawford fürdőruhás fotója

Crawford egy fekete fürdőruhában napozott éppen a medence szélén. Hangulatosra sikeredett a dögös felvétel, mert mögötte pont látható a hullámzó óceán. Számos dicséretet kapott, ami nem csoda, mert fantasztikusan néz ki a modell. Persze sokat tesz azért, hogy remek formában legyen.

- Az edzésem húsz perc kardiózásból áll, a többi része erősítő gyakorlatokból áll. Néha a kardióm abból áll, hogy trambulinon ugrálok, elliptikus tréneren megyek vagy futok - magyarázta a The Cut lapnak adott interjújában.

Az étkezés terén nem eszik feldolgozott élelmiszereket, odafigyel, hogy minél egészségesebb dolgok kerüljenek a tányérjára. Reggel proteinshake-et fogyaszt, ebédre általában salátát eszik csirkével vagy anélkül, vacsorára a sushi a kedvence. Minden este, vacsora után muszáj egy kocka étcsokoládét megennie.

Nem Cindy Crawford az egyetlen legendás modell, aki megmutatta, milyen remek formában van. Összeállításunkban megnézheted Brooke Shields, Heidi Klum és Christie Brinkley strandolós képét.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük