Lionel Messi felesége bikinis bombázó: ilyen karcsú Antonela alakja
Lionel Messi felesége számára elengedhetetlen a sport és az egészséges életmód.

lionel-messi-felesége-cove
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lionel Messi vasárnap könnyeivel küzdve jelentette be, hogy 21 év után otthagyja az FC Barcelonát, majd kedden hivatalosan is bejelentették, hogy a Paris Saint-Germain játékosa lesz. A sportolót maximálisan támogatta felesége, Antonela Roccuzzo is, emellett a sajtótájékoztatón részt vett három gyermekük, a nyolcéves Thiago, az ötéves Mateo és a hároméves Ciro is. A nagy bejelentés előtt a család többhetes nyaralásra ment, Miamiban és Ibizán is lazítottak.

Lionel Messi felesége bikiniben

A nyaraláson több bikinis kép is készült a gyönyörű Antoneláról, aki az Instagram-oldalán is megosztotta a felvételeket, rengetegen dicsérték karcsú alakját, ami nem is csoda, hiszen a háromgyerekes édesanya észbontó formában van. A titkáról az Elle magazinnak mesélt 2020 novemberében. A mértéktartásban hisz.

- A kiegyensúlyozott étrend követésével próbálok gondoskodni a helyes táplálkozásról, mindent megeszek, és időnként megengedem magamnak, hogy elcsábuljak. Ha mindentől szigorúan korlátoznám magam, vagy bizonyos élelmiszereket teljesen kizárnék az életemből, akkor egy idő után nem tudnám tartani ezt a diétát. Ezért gondolom, hogy az evésnek, mint mindennek, egyensúlyban kell lennie - fogalmazta.

Rendszeresen edz, azonban ezt otthon teszi, hiszen mégis három kisfiúról gondoskodik otthon, emiatt nincs ideje arra, hogy különféle helyekre elmenjen sportolni. A szobabiciklizés az egyik kedvence, főleg latin zenére mozog, mert az még jobban feldobja a hangulatát. Nem tartja magát fitneszszakértőnek, de több szokást kialakított magának az évek alatt, amelyekkel még tudatosabbá vált: odafigyel a rendszeres hidratálásra, bemelegítéssel kezd, majd nyújtással végez, odafigyel a helyes testtartásra sportolás közben, emellett a túlzásba vitt edzést sem támogatja, az arany középútra törekszik.

Képes összeállításunkban megnézheted Lionel Messi feleségének bikinis fotóit.

Ezt is szeretjük