Lionel Messi felesége bikinis bombázó: ilyen karcsú Antonela alakja

Lionel Messi felesége számára elengedhetetlen a sport és az egészséges életmód.

lionel-messi-felesége-cove
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lionel Messi vasárnap könnyeivel küzdve jelentette be, hogy 21 év után otthagyja az FC Barcelonát, majd kedden hivatalosan is bejelentették, hogy a Paris Saint-Germain játékosa lesz. A sportolót maximálisan támogatta felesége, Antonela Roccuzzo is, emellett a sajtótájékoztatón részt vett három gyermekük, a nyolcéves Thiago, az ötéves Mateo és a hároméves Ciro is. A nagy bejelentés előtt a család többhetes nyaralásra ment, Miamiban és Ibizán is lazítottak.

Lionel Messi felesége bikiniben

A nyaraláson több bikinis kép is készült a gyönyörű Antoneláról, aki az Instagram-oldalán is megosztotta a felvételeket, rengetegen dicsérték karcsú alakját, ami nem is csoda, hiszen a háromgyerekes édesanya észbontó formában van. A titkáról az Elle magazinnak mesélt 2020 novemberében. A mértéktartásban hisz.

- A kiegyensúlyozott étrend követésével próbálok gondoskodni a helyes táplálkozásról, mindent megeszek, és időnként megengedem magamnak, hogy elcsábuljak. Ha mindentől szigorúan korlátoznám magam, vagy bizonyos élelmiszereket teljesen kizárnék az életemből, akkor egy idő után nem tudnám tartani ezt a diétát. Ezért gondolom, hogy az evésnek, mint mindennek, egyensúlyban kell lennie - fogalmazta.

Rendszeresen edz, azonban ezt otthon teszi, hiszen mégis három kisfiúról gondoskodik otthon, emiatt nincs ideje arra, hogy különféle helyekre elmenjen sportolni. A szobabiciklizés az egyik kedvence, főleg latin zenére mozog, mert az még jobban feldobja a hangulatát. Nem tartja magát fitneszszakértőnek, de több szokást kialakított magának az évek alatt, amelyekkel még tudatosabbá vált: odafigyel a rendszeres hidratálásra, bemelegítéssel kezd, majd nyújtással végez, odafigyel a helyes testtartásra sportolás közben, emellett a túlzásba vitt edzést sem támogatja, az arany középútra törekszik.

Képes összeállításunkban megnézheted Lionel Messi feleségének bikinis fotóit.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük