Cristiano Ronaldo mind a 4 gyerekével együtt: gyönyörű családja van a sztárfocistának
Cristiano Ronaldo és párja, Georgina Rodríguez négy gyermeket nevelnek együtt.

cristiano-ronaldo-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Cristiano Ronaldo, a világ egyik legtehetségesebb futballistája csodás karriert épített magának, szerencsés embernek vallhatja magát, ugyanis szeretteire mindig számíthat. Párja, Georgina Rodríguez mindenben támogatja, nem mellesleg ott vannak gyermekei is, akik a legfontosabbak a számára az egész világon.

Cristiano Ronaldo családja

Első fia, Cristiano Ronaldo Jr. 2010 júniusában látta meg a napvilágot, a fiút egy béranya hozta világra, akinek a kilétét sosem fedte fel a portugál világklasszis. 2016-ban az élete gyökeresen megváltozott, amikor betért a madridi Gucci üzletbe, ugyanis szemet vetett az üzlet egyik dolgozójára, Georgina Rodríguezre, a lány szerint már a legelején kialakult köztük a szikra.

- A találkozásunk után néhány nappal találkoztunk egy másik márka eseményén, ott egy nyugodtabb környezetben lehetőségünk volt kicsit többet beszélgetni, ez első látásra szerelem volt mindkettőnk részéről - nyilatkozta az Elle-nek a modell.

2017 júniusában mindenkit megleptek azzal, hogy ikreik születtek, azonban Mateo és Eva biológiai édesanyja nem Georgina, a kicsiket szintén egy béranya hozta világra. Azonban ekkor már a fekete szépség állapotos volt Ronaldótól, kislányuk, Alana 2017 novemberében született. 

- Látni azt, ahogy a családom gyarapszik, őszintén, ez a legnagyszerűbb privilégium, amit valaha adott nekem a sors. Minden percét élvezem. Az apaság szerepe különleges és elég személyes élmény, nagyon megváltoztatott. Megtanított egy olyanfajta feltétlen szeretetre, amiről nem is tudtam, hogy létezik. Gyengédebbé tett, és egy teljesen más nézőpontom lett arról, mi is az, ami igazán fontos az életemben - mesélte a sportoló 2017-ben az Hola! magazinnak.

A gyerekekről mind a ketten szívesen posztolnak, elsősorban Georgina szokott inkább, aki mindnyájukat sajátjaként szereti. A rajongók rendszeresen megjegyzik nekik, mennyire aranyosak együtt, és milyen szerencsések, hogy ennyi gyermek veszi őket körül.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép családja van Cristiano Ronaldónak.

Ezt is szeretjük