Shakira csillogós bikiniben olyan, mint egy szirén: új videóklipjében vetkőzött le
Shakira a Don't Wait Up című dalához készült videóban mutatta meg dögös alakját.

shakira-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Shakira jövője négyesztendős korában pecsételődött meg, amikor édesapja elvitte egy közel-keleti étterembe. A kislány ekkor hallotta meg először, hogy milyen hangja van a darbuka nevezetű dobnak, a muzsika hallatán pedig felpattant az egyik asztalra, táncolni kezdett, mire az egész helyiség tapsviharban tört ki.

Ez a tűz és szenvedély egész karrierje során végigkísérte. Védjegyévé vált a hastánc, a hatalmas, göndör fürtök és a nőies idomok. Utóbbit legújabb klipjében is megmutatta.

Shakira bikiniben olyan, mint egy szirén

A 44 éves kolumbiai énekesnő a Don’t Wait Up című dalához készült kisfilmben öltött magára csillogós bikinit, amelyben ilyen szexisen mutatott.

shakira-bikini
Fotó: YouTube/Shakira

A rajongóknak négy évet kellett várniuk arra, hogy a sztár új albummal rukkoljon elő. Az utolsó szólólemez és ahhoz készült kisfilm, amit a piacra dobott, az El Dorado címet viselte, és 2017 nyarán jelent meg. Így nem meglepő, hogy sokan már tűkön ülve várták, hogy újra hallhassanak egy vérbeli latin slágert kedvencüktől.

"Na, végre, hogy visszatért! Már hiányzott a lelkemnek egy Shakira-dal!”

"Annyira jó, ez egy új Shakira-korszak kezdete. Éljen!” – lelkendeztek a rajongók.

Természetesen bombázó alakja mellett sem mentek el szó nélkül, nem győzték dicsérni, milyen fantasztikus formában van. Shakira a klip megjelenése előtt egy fekete-fehér felvételen mutatta meg, mire számíthatnak követői a kisfilmben. Szörfdeszkáján hasalva a habok között tényleg olyan volt, mint egy szirén.

Nem véletlenül tartott egy hosszabb hangvételű szünetet a karrierjében, édesanyaként is helyt kell állnia. Gerard Piqué labdarúgóval két gyermeket nevelnek: Milan fiuk nyolcéves, Sasha lányuk hatesztendős.

Eva Longoria bikinis fotói

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen pazarul fest Eva Longoria bikiniben és fürdőruhában.

Ezt is szeretjük