Az 54 éves Salma Hayek falatnyi bikiniben forrósította fel a levegőt: vérbeli bombázó a színésznő

Mutatjuk az ötven feletti sztárok bikinis fotóit.

50 feletti sztárok bikiniben
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Salma Hayek a legszebb női hírességek közé tartozik, a '90-es években igazi szexszimbólummá vált, amikor főszerepet játszott Antonio Banderas oldalán a Desperadóban. Egy évvel később jött ki az Alkonyattól pirkadatig című mozija, amiben még egy egész merész jelenetet is bevállalt.

50 feletti sztárok bikiniben

A színésznő 2020 szeptemberében lett 54 esztendős, a mai napig elképesztő formában van, az évek alatt számos újságíró volt kíváncsi, milyen diétákat követ, vagy hogyan formálja a testét. A nyilatkozatait a Hello! magazin gyűjtötte össze 2020 novemberében. Mint kiderült, nem szeret fogyókúrázni, sosem volt jó benne, mivel imád enni. Egy évben többször is méregtelenít, olyankor csak saját készítésű dzsúszokat fogyaszt.

- Amikor túl sok stressz ér, hajlamos vagyok finom falatokkal vigasztalni magam. Ezután csinálok egy tisztító dzsúszkúrát, aminek hatására motiváltabbá válok, hogy egészségesebben étkezzem, és ne érzelmi evő legyek. A tisztítókúra egyfajta meditáció számomra, megállít, és elgondolkodtat azon, mégis milyen dolgokat vittem be a szervezetembe - magyarázta.

Ami a testmozgást illeti, nem rajongója az edzőtermeknek, a resztoratív jóga, a tánc és a pilates híve. Ha azonban egy szerepre fel kell készülnie, akkor több energiát fektet a testmozgásba, olyankor egy személyi edző segítségét kéri. Nem tartja magát madárcsontúnak, de nagyon büszke nőies idomaira, ezért olykor megmutatja bikinis alakját a rajongóinak is Instagramon. Legutóbbi felvétele is hatalmas sikert aratott, fél nap alatt több mint egymillió lájkot kapott rá.

Képes összeállításunkban megnézheted a legnépszerűbb ötven feletti női sztárok bikinis képeit.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük